1anaa2evlat sokaklahmacunuu hatta okdr İnce ki böyle oluyo yani 0.5 Gr ince olması tabi normal ama yapısı tuaf geldi bn kağıt gbi
Ozzggee 1anaa2evlat altın en yumuşak metallerdendir. Hani o filmlerde dişleriyle kontrol ettikleri sahneler var ya o çok yanlış altın gayet hemen bükülür
Cileklimilkshake 1anaa2evlat genelde bunu bi kart içinde veriyorlar sanırım çok ince olduğu için ben yarım gramında böyle kağıt içinde verilşyor diye biliyorum siz bi kuyumcuya sorun mutlaka
Eloooooo 1anaa2evlat Ben de bi 0.5 gram altın var böyle değil normal yıvarlak şekilde çeyrek kdar sert değil tabi ama böyle de değil
ttrck 1anaa2evlat 0,5 gram değil bu yalnız yani yarım gram değil 0.05 gram çok çok minik bir altın 340 lira kadar eder
tultanhanim lceLady peki bu 24 ayar gram altınlar ambalaj içinde oluyorya, o sökülürse değer kaybediyor mu biliyor musunuz acaba?
zekkk kirikkalp ben size söyleyim yatırım yapacaksanız tabi ki gram almanız en mantıklısı 24 ayar gram altın çeyrek belli bi zaman sonra eski yeni oluyor o yüzden 24 ayar gram en mantıklısı emin olun
Fatma69 1anaa2evlat ben her zaman alırım hiç böylesine denk gelmedim kağıt gibi başka bi kuyımcuya sor kaç gram
Denizoglan 1anaa2evlat canım o yarım gram değil ki ben mi yanlış görüyorum 0.05 gram yazıyor yarım olması için 0.5 olması lazım değil mi