beyoglu67 Bebiskuss kızımın ayak parmaklarında 2.ve 3. parmağı birleşik babasına benzemiş 😅ama kemikleri kalın bana çekmiş
yasmin525_ Oğlumun sadece gözleri bana benziyor ve maalesef alerjik özelliklerini benden almış onun dışında hep babası
Alerjikrinit Bebiskuss kirpikleri uzun, belinde Gamze var , çok cingöz(babası saf gibiymiş bebekken ben cingözmşm) 🤣 çok iyi müzik kulağı var.
Adenmoms68 Bebiskuss inatcı ve cok sinirli bana cekmiş kızım keske cekmeseydi ama 😂 dıs görünüş olarak babasının bebekliği babası gibi kıvırcık skskdjc
Momyofthesun Bebiskuss kızım babasının kopyası birebir aynısı ama şükür ki burun ve kafa yapısı bana çekmiş😌
buseef Bebiskuss valla oğlum her şeyiyle babası elleri parmaklar tombul kısa benimki uzun ayaklar tombul benimki taraklı eşimin deyişi ile palet gibi eşimin kirpikleri gibi uzun uzun her şeyiyle baba anlayacağınız 🥰🥰
ahs648_ Bebiskuss kızımın kaşları çenesi eli ve ayak yapısı ben gerisi babası hatta sırtında aynı babası gibi aynı yerde şekilde lekesi bile var 😂