HE-SEN-COK-BILIYON Kızlar 2 ay önce sezaryen doğum yaptım doğumdan sonra tartıldım hiç kilo gitmemişti yarım kilo bile gitmedi ödemdendir dedim ama hala aynı kilo duruyor veremedim pek emmiyor bebeğim sütüm de az daha çok mamayla besleniyor. Bende sağlıklı beslenemiyorum pek açıkçası hep ağlıyor elimde ya ekmek ya pratik olarak börek kek bişey yiyorum napacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım diyetisyene gitmeli miyim? Benim gibi olan var mı aranızda çözümünüz ne oldu acaba
minikailem01 HE-SEN-COK-BILIYON bence daha çok erken biraz zaman ver kendine bende sezeryan doğum yaptım 30 kilo aldim .oğlum 26 gün sonra 1 yaşina geliyor eski halime gelmeme 3 kilo kaldi 75 günde 10 kilo verdim
atlasmom07 HE-SEN-COK-BILIYON bende yaklaşık 2 buçuk ay önce doğum yaptım 18 kg almıştım 8 i gitti sonrası bir türlü gitmedi aksine tekrar kilo almaya başladım öyle sağlıklı beslenen birisi de değildim bebeğim 50 günlükken başladım diyetisyene hem sağlıklı besleniyorum hem kilo veriyorum bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor bu arada sağlıklı beslenince sütün kalitesi de miktarı da artıyor
Meriskus HE-SEN-COK-BILIYON doğuö yaptıktan 6-7 ay sonra diyete başladım 57 ile hamile kaldım 65 ile dogurdum Ama dogumdan sonraaa birazı gitti Abur cubur cok tükettim emzirirken 65 e geri cıktı Şuan 53 kiloyum Diyetisyensiz kendim verdim 12 kilo dahada vericem devam 💓🧿
maygirl HE-SEN-COK-BILIYON diyetisyenle çozum buldum canm…bn emziriyordum sadece anne sutu aliyordu bebegim zaten emziren anne diyeti ile sutte etkilenmiyor aksine sütun kalitesu artiyor ve sut yapan gidalardan bi beslenme şekli hazirliyor size..yine azda olsa sutunuz soylersiniz emziriyorum diye emziren anne diyeti hazirlanir sizede..bnce diyetisyenden yardim alın.
HE-SEN-COK-BILIYON atlasmom07 ben hiç veremedim dediğin gibi bende üstüne aldım bir de kıyafetler dar olmaya başladı gitmeli miyim yoksa erken mi davranıyorum bilemedim
atlasmom07 HE-SEN-COK-BILIYON kendinizi bu bedende kötü hissediyorsanız tabiki destek almalısınız emzirdiğinizi söylerseniz size ona diyet hazırlanır zaten bende hiç bir kıyafetime giremiyordum hala hamilelik kıyafetlerimi giyiyordum aynaya bakasım gelmiyordu
eslemoms_ Hamilelikte 20 kilo aldım doğumum normaldi bebeğim 2 aylık yaklaşık 1 hafta önce tartıldım 86 kiloyum aynı dert bende de var yani ve bence cok erken bu kadar kısa sürede bir anda kiloları vericez diye bir şey yok umarım çabucak eski kilomuza geri döneriz💗
bebelac HE-SEN-COK-BILIYON gidebilirsiniz neden gitmeyesiniz ben doğum yapalı 5 ay oldu sezaryen ile yaptım şimdiki aklım olsa ilk isim diyetisyene gitmek olurdu ama sadece zayıflamak için değil beni sürekli çok boş şeylerle meşgul ettiler onu ye sütun olur bunu iç sütun olur hamilelik de almadığım kiloyu lohusayken aldım hem sağlıklı bir şekilde kilo verirsiniz hem de sütünüzü arttıracak besinleri söyler size emziren anne diyetleri de var yapılabilir o yüzden
HE-SEN-COK-BILIYON bebelac ay zaten bana da başta o kadar çok şey yedirmeue çalıştılar ki bir de hepsi şekerli şeyler tatlı şeyler
Meriskus eslemoms_ normal yediklerime ictiklerime dikkat ettim 3 litre su muhakkak ictim Abur cuburu bıraktım Ekmeği kestim tam buğday günde bir tane Canım çok bisey cekerse yedim Ertesi gün dengeledim Günde 3 fincan yesil cay birde
linasultan Meriskus Ben de aynı durumdayım, doğumdan sonra bütün kilolarım gitmişti, başlangıç kiloma dönmüştüm. 4,5 ay oldu ve 9 aylık hamilelik kilomdayım 🥺Nasıl verebilirim arkadaşım sen nasıl yaptın ☹️