Maka_Paka Kızlar iftarda kola içerken bebeğimin canı istedi,bende biraz verdim ama zaten asiti kaçmıştı. Bir şey olmaz dimiiiii ?
Doga0812 Maka_Paka oğlum 28 aylık merak ediyor veriyorum ama içmiyor hiç sevmiyor merakından istiyor içmek isterse bile meyvesuyuyla değiştirirm
kibritci_kiz Babybus_ şu Allah size akıl fikir versin diye yorum yapanlara aşırı gıcık oluyorum. Tamam en akıllı sensin
Maka_Paka [silindi] Hep böyle soru sormak nasıl bir duygu diye düşünüyordum. Sordum işte, şaka tabiki 😁
Cisemcagan17 Maka_Paka bebeğiniz kaç aylık yaşına bile girmiş olsa yapmamaliydiniz paslanmış parayı bile sokuyo bebeginizin vucuduna bile bile neden zarar verdiniz linclemek için söylemiyorum kesinlikle internette pekmezle suyu karistirip veriyolar kola isteyince çocuklar bunu denebilirsiniz
kibritci_kiz Maka_Paka kız senin bebeğin 5 aylık değil miydi ne kolası. Bir şey olmaz ama çok zararlı
tatlibiranneo Maka_Paka amaç ne peki bu postu acmanizda , bence gerçekten verdiniz de linç gelince böyle yaptınız yani başka açıklama yok dalga geçer gibi