Semass Bence güzel değil isimler canım yanlış anlama farklı şeyler de bakabilirsin tabi kendi kararın kendi seçimin ben fikrimi söyledim 🙏 ahu bi tık daha sempatik
selinbati apopot ahu ismi çok güzel kulağa çok kibar geliyor. Bende kızım olsaydı Leyla Alâ bırakmak istiyordum fakat minnoş bir oğlum oldu
[silindi] apopot ahhh Ahu🥹 o kadar seviyorum ki bu ismi. Kızıma ikinci isim olarak koyacaktım ama benden birkaç ay önce doğum yapan bir yakınım koyduğu için ben de koymak istemedim😒
apopot [silindi] aslında kız olduğunu öğrendiğimden beri aklımdaki tek isim ahu. Bana çok naif geliyo ama çevremdeki herkes kötü kadın ismi gibi diyo artık üzülüyorum ya
Fasulye12 Üzgünüm hiçbiri ama illa bunların arasından olacaksa Ahu. Yaprak dökümünde leylayla Ali rızanın arasında küçükken olan bir sevgi kelimesi olduğu için belki de bana güzel geliyor 🙊
superkahramanbiranne apopot ahu deyince aklıma ahu tuğba nereni neremi geldi tövbe hahagsgs🤣 bunarada isimler bana çok yabancı geldi . beğenmedşm şıkkı olsa onu seçerdim 🙌🏻😝
apopot superkahramanbiranne isimlerin yabancı gelmesi çok normal çünkü son bir senedir çocuklara doğru düzgün anlamlı isimler verilmiyor👌🏻
superkahramanbiranne Fasulye12 bak karıştırmışım banu alkan da olabilşr hahahahs 🤣 ikiside aynı devrin elemanıydı sanki