Elif33 Bugün sabah aşısını yaptırdım kızlar fakat 3 saat sonra huysuzluk başladı sabahtan beri mama içmedi ve sürekli ağlıyor neden böyle oldu ki canımı yanıyor acaba 🙁
Ikrazumra19 Elif33 bir cay kasigi calpol verseniz rahatlar aslinda agir bir asi 2-3 gun huysuzluğu devam edebilir normal bir durum
Mervebugra07 Elif33 benim de ateş yoktu gece rahatca yattım emmeye kalktığında yanıyordu çocuk o yüzden yatmadan önce az bişey calpol verirseniz hem ağrılarına iyi gelir hem de ateşi çıkmaz çıkarsa bile yükselmez önleminizi alın benim düştüğüm hataya düşmeyin. 4. Ay alışı biraz sıkıntılı benim bebeğim 3 gün huysuzdu çok ağrısı oldu
Alara_5 Elif33 iyi iyi gayet siz yinede gece falan kalktgnzda ölçünde bide üstü rahat olsun ben kıyamayıp aşı zamanları çok sıkan bunaltan seyler giydirmiyorum kızıyo cnkü 😇 bide calpol verdnz mi
Elif33 Alara_5 benim bebeğimde bol giydiriyorum çünkü 9.5 kilo pisik oluyor sürekli dar giydirdigimde asla durmaz surup yatırmadan önce vericem cnm cok saol
Oflu61 Bizimde öyle oldu aşıdan çok korkmuştu artık iyice anlıyorlar vücuduna dokununca ağlıyordur hafif bacak ağrısıda olabilir. Korkmuştur kuzucuk
Telasemuduresi Elif33 bizde dün yaptırdık canim. Ası bir de üstüne atak dönemi eklendi hiç gülmüyor oynarken bile mutsuz.
AdAyza Elif33 ahhh ahhhh 10 gün sürdü kızımın huysuzluğu , aşıyı oldu 3 saat sonra başladı sürekli mızmız , ağlak , uyumak istemeyen bir bebe olmuştu😔ama iyi haber 10 gün sonra yavaş yavaş normale döndü☺️
Mervebugra07 Melek24 bebekten bebeğe değişiyor aslında. Ama 4. Ay aşısı genelde sıkıntılı bir aşı diye biliyorum mesela benim kardeşim o aşıdan sonra havale geçirdi. Riskleri var ama önleminizi alıp calpol verirseniz iyi olur bence . Siz nasıl uygun görürseniz artık. İnsallah çok rahat atlatır😌
Yassos Elif33 Biz de bugün yaptırdık ama herhangi bir değişiklik olmadı . Zatüre aşısı olurken biraz ağladı sadece .