Benkadinimdemiii aşıyı 2 saat önce yaptırdık ateş yapıyor mu ? Biraz huzursuz uyuyor 20 dakka sonra gene uyanıyor sizin nasıldı
dilberhala1 Benkadinimdemiii Ateş yapabilir ama hemen yapmaz 12 saat sonra etkisini göstermeye başlar siz yine 2 3 saatte bir ateşine bakın 38i bulursa 1 çay kaşığı calpol verebilirsin. Huzursuzluğu malesef 2 3 gün sürüyor ondan sonra düzeliyor ama
goney Benkadinimdemiii aşıyı biz de sabah yaptırdık. Hiç uyumadı. Memede ağlıyor. Doktor 2 gün sürebilir demişti.
newmom23 eslemoms_ merhaba yarın 2.ay aşısını olacağız sizde nasıl yan etkiler ortaya çıktı ya da çıktı mı 🤷
EbruBoluKaya Bizde de sadece huzursuzluk yaptı ateş yapmamıştı ilk gün mızmızlandı ama sonra toparladı. 2 bacak 1 koldan 3 aşı yapılıyor
aryaea 2 bacaktan 1 koldan yaptılar 2-3 gün su deyidirmemek gerekiyormuş ama 4-5 saat sonra huzursuzluk başladı durup durup iç çekerek ağlıyor hiç bişeye kanmıyor meme de almıyor şuan canı acıyor heralde
aycavera aryaea ağrısı var büyük ihtimal biraz sürdü bizim birkaç saat sonra rahatlamıştı. Calpol varsa yarım çay kaşığı verebilirsin dedi hemşire ama ben vermedim
aryaea aycavera bende ateş olursa diye calpol aldım ama vermedim çok küçükler daha biraz bağışıklığı güçlensin hemen ilaca sarılmayım dedim şuan biraz daha sakinleşti çok şükür
mervenaz Benkadinimdemiii kolanyalı pamukla hemşire masaj yap der bana hep dene istersen bende oğluma her aşıdan sonra yapıyorum rahatlatıyor hmen
ftmanur Benkadinimdemiii bizde geçen hafta olduk. Sabah yaptırdım aşısını gece ateşi çıktı yavrumun. Calpol verdim soğuk uyguladım devamli öyle düşürdüm
Ali_atlasinannesi Benkadinimdemiii bende bugün saat 10 da yaptırdım aşıya gitmeden önce parol verdim bir çay kaşığı aşıdan sonra sürekli uyudu akşam saat dokuz gibi huzursuzlandı sürekli ağladı zor sakinleştirdim şuan beşikte sallıyorum aşıdan sonra da doktor dört saate bir 3 çay kaşığı parol ver dedi bu gece nöbet tutacağım galiba uyumak yok bu geceyi atlatırsak sorun kalmaz
aryaea Ali_atlasinannesi 3 çay kaşığı çok değil mi? Bana 1 çay kaşığı dedi doktor 2 aylık bebeğim bence tekrar sorun kimden duysam 1 çay kaşığı öneriliyor
utkummm Ali_atlasinannesi merhaba nasil suanda bebisinizin huzursuzlugu bizde persembe gunu olduk asiyi dun ikindin huzursuzlanmaya basladi ama gece bi sekilde uyudu sık sık uyandi ama genede uyudu aam bugun cok huzursuz surekli durup durup icli icli agliyor uyuyamiyor da aksam bari uyusada dinlense biraz yavrum Bide az az emiyo normalde cok emen bi bebek az emip birakiyor sizde de oldu mu