senasu ayımıza adım attık çok şükür ama bu atak sanki gümbür gümbür geliyor… tecrübeli annelerim bi anlatırsanız ne olcak nasıl geçecek bu ayımız 🙃🙂
feyzas senasu bu atağı bi tek benim oğlan yaşamıyor galiba tam tersi çok iyiyiz. ( şimdi böyle yazdığım için yarın herşey bozulacak😁)
TugcenurLina senasu kızım da 8 aya girecek yarın. Ama biz bikaç gündür atak halini yaşıyoruz gündüz çok kısa uyuyor deli gibi uykusu var mızmız sürekli ama 10-20 dk anca uyuyor. Gece uykuya geçişte zorlanıyor ve sık uyanıyor. Gündüz hep kucağımda olmak istiyor sürekli ağlama halinde. Ağız suyu baya akıyor elleri hep ağzında ateşi falan yok belki diş sinyalleri de olabilir sağlıklı olsunlar da atak matak geçer 🌸
DorukSeyda senasu Kız 8. Ay atağı da mı varmış vay başıma gelen benim oğlan 4. Ay ayağını fena atlattı şimdi 7 aylık oldu 1 ay sonra bakalım ne olacak Yy inşallah rahat geçer
senasu nino33 bizde de öyle aşırı direniyor uyumamaya ve iki gündür ağlama halinde napıcağımı bilemedim 😒
gurbet_66 senasu 8.5 aylığız daha yeni uyudu oğlum uyumaya direniyor ek gıda yemiyor psikolojimi bozdu ya
Aygul58 Biz 7ay 27 günlüğüz ama sinyaller fenayı çağırıyor😅 Kucak istemeler çoğaldı, göremeyince çığlık çığlığa ağlamalar, uykuya direnme 😩 gümbür gümbür 😅 1 ay kadar sürüyormuş bu atak şeysi 😕🥲
senasu TugcenurLina evet bizde de aynısı bunların ilk defa yemeğe hayır dedi ve yemek yemeği sever yani şaşırtıcı bir atak dönemi olacak bakalım bu da geçer ama bende sabır çok tükendi 🥹🫠
TugcenurLina senasu benim kızım kolik bebekti 5. Ayında hafifledi ancak. Tam iyi olduk derken bu sefer ataklar bırakmadı alıştım ben şükür 😁 Allah yardımcımız olsun
Arzu7439 senasu 8-9.aylarda ayrılık kaygısı had safhada oluyor. Ben resmen arkamı dönemezdim. Yani abartmıyorum mutfakta iş yapıyorum diyelim. Tezgaha dönsem kıyamet kopuyordu. Atlattık o dönemleri çok şükür ama çok bunaltıcı Bi dönem gerçekten. Allah yardımcınız olsun.
anne_yiz Arzu7439 canım benim kızımda 8 ay 2 günlük oldu bir haftadır gece ağlayarak uyanıyor sadece bende susup tekrar uyuyor bu ayrılık kaygısından mı
Dilaradeniz senasu kız bu ataklar Bi bitmedi gitti 15 aylık olduk atakları semdromlari başladı bu nasıl bisey ben anlamadım biri gidiyo biri geliyo tipki suriyeliler gibi 😀😀
muazinannesii senasu Allah yardımcınız olsun bizim zor geçti gunduz uykuları 10 dkya düştü ee bu seferde gunduz mızılayıp durdu😏😏 gece desen 3 4 defa uyanmalar sürekli mızmızlık hali kucak istemeler odadan çıktığım an aglamalarr 😕 20 gun sürdü diyebilirim.