MiRRannra Berraa_54 millet altı ayda bir yıkıyor bende iki ayda bir yıkıyorum en fazla oda çok sık yıkıyorum yani çok yorucu ama yapcak bişi yok
_alyaninannesi_ Berraa_54 Oxi power ürününü deneyin kesinlikle muhteşem, beyazlarda ve perdelerde %100 etkili ve tamamen bitkisel ürün aşırı tavsiye ediyorum. Hem kullanıcıyım hem satıcı yardımcı olabilirim ☺️
153s34 Berraa_54 ama.herseyden onemlisi bence ön yikama yapip su da bekletmek. Sonra ister bsey atin ister atmayin.
_alyaninannesi_ _Goktugunannesi__ Oxi power ürününü deneyin kesinlikle muhteşem, beyazlarda ve perdelerde %100 etkili ve tamamen bitkisel ürün aşırı tavsiye ediyorum. Hem kullanıcıyım hem satıcı yardımcı olabilirim ☺️
Belcim30 Berraa_54 yok yok direk asıyorum zaten bide 600 devirdi sanırım sıkması oda perdeyi kırıştırmıyor
minikkus__ mervedefneduru denediniz mi ise yatıyor mu bnde aldım çamaşır sodasi ama hiç denemedim korkuyorm bisey yapar mı tullerw diye
mervedefneduru minikkus__ ben beyaz çamaşırlar içinde hep kullanırım bazı atletlerde falan sararma olur ya onlara çok iyi geliyor soda tüllerede öneririm
Aptalllarsizi Berraa_54 şok markette tül beyazlatıcı var kendi markaları onu al kullan dua edersin bana