Elifdemir1907 BenDiyeBiri_ Allah şifa versin gerçekten perişan olduk biz bu 3 gündür daha öncede eşimle domuz gribi geçirdik 😓 nasıl bir devire denk geldik bunlar nasıl hastalıklar anlamıyorum gerçekten çok zor
Elifdemir1907 Esoz1110 sağol canım inşallah üzülmemek kizmamak elde değil ama olan olmus inşallah rabbim korurda kızım dahs kötü olmaz
Aylizinannesi54 Elifdemir1907 cıstus antivirus pastil mutlaka alın eczaneden birde yetişkinler için iburamin cold alın boğaz ağrısı denen birşey kalmıyor bu ikisiyle eğer boğazda enf var ise antibiyotik verilmiştir düzenli kullanın geçmiş olsun🙏🏻
Elifdemir1907 Aylizinannesi54 teşekkür ederim teraflu verildi eşime antibiyotik vermedi doktor ama pastili alicam 🙏
Biz3kisiyiz_ Elifdemir1907 yani geçen gün bende aynı şekilde boğaz ağrısı halsizlikle uyandım Sabah hemen pekmez yedim birde iburamin cold ve Arveles içtim kendime geldim ama öksürük devam ediyor onun sebebi sigara içmem tabi ki
Elifdemir1907 Biz3kisiyiz_ aa evrt pekmez teşekkür ederim onu da deneyelim iyi geliyordu doğru iyi ki hatirlattiniz 😍
Asyabuse Elifdemir1907 sende hasta ol yani şakacıktan ama o bunu bilmesin mecbur ayaklanır 😝 erkekler pek nazlı yaa
Elifdemir1907 Asyabuse yok vallahi nazlandigini bilsem yapardım bir kere yapmıştım böyle ama cidden hasta titreme falan geliyo eli ayağı tutmuyo öyle olmasa bende yapardım da yazıktır 😪
Elifdemir1907 Asyabuse zaten diyo sende hasta olsan boku yeriz kim bize bakcak diye adam haksız da sayılmaz 1-2 say önce domuz gribi olduk resmen ölümden döndük mecbur annem geldi bebeğe baktı da kendimize geldik