Merve450303 Ozooo Bende öyle düşünüyorum persentili de iyi hem anne sütü hemde günde 5 kere 60 cc mama veriyorum
Yigit_Yagiz_Moms Merve450303 aylık en az 500 gr almasını istiyor doktorlar ama yine de ayına göre kilosu iyi bence
kahvelisianne Doktorların az almış deme sebebi şu aylık alması gereken gr yani en az 500 em fazla 1000 yada daha üstü değişiyor bebeklere göre sizin çocuğunuz 10 Kg da olsa o ay 200 300 gr aldıysa toprak tabiki takip etmek ister amaç bu yani
Merve450303 kahvelisianne doktora kilosunun 2 katına ulaşmadi daha dedim 15 gün sonra gel ne kadar kilo alacak bı bakalım takip edelim dedi baska bi şey demedi değiştirmeyi düşünüyorum doktoru zaten hiç açıklama yapmadı
Merve450303 Ozooo evet hiç durmuyor uykusu da çok sıkıntılı gündüz zaten sürekli sallıyorum uyusun diye gece de 10.30 dan once uyumuyor sabah 7 de kalkıyor ve sürekli uyanıyor insanlar da zayıflamış diyip duruyor sinir oluyorum
kahvelisianne Merve450303 ekstra bir doktora daha danış dediğim gibi doktorlar bebeğin kilosunu tabi önemsiyor ama bir ay içinde kaç gr almış kaç cm uzamış buna dikkat ediyorlar alt sınır 500 gr dolayısıyla ondan demiş olabilir korkma sağlıkla büyüt insallah :)
Merve450303 Yigit_Yagiz_Moms bende öyle düşünüyorum ama başka bı doktora daha gidicem bakalım ne diyecek
firstmomfirstchild Merve450303 yorumlari okuyorumda massallah benim ki obez cıktı. 2 aylığiz 3 kilo dogdu su an 6 kilo oldu bu gidisle cok kilolu olacagiz. Bence kilo seyri normaldir. Her bebek ayni sekilde ilerlemiyor. Bazisi az kilo alir bazisi fazla. En iyisimi saglıklıysa sükretmek lazım. Aylık olarak tepkileri iyiyse sükretmek lazım
Merve450303 firstmomfirstchild maşallah nazar değmesin 🧿 ben de öyle düşünüyorum aslinda hem insanların tepkisi hemde internetteki bilgilerden biraz içim kararıyor
cagla_2112 Merve450303 benim oğlum 4.100 gr dogdu ama hemen sütüm gelmediği için 1 hafta sonra 3700 e düştü. Ben hangi kiloyu baz almalıyım
Merve450303 cagla_2112 bende bilmiyorum inanki 1 hafta yoğun bakımda yattı bebeğim nefes alamıyor dediler sonra 4120 ye düşmüştü hastaneden çıktığında onu mu yoksa ilk başta ki mi baz alınmalı acaba