yirmiikikasim23 kizlar sorum baslikta bi ara sirtustu yatarken popo kaldiriyodu onuda birakti ve dönmüyor. gunde 1-2 kez egzersiz de yapiyoruz. normalmi??
06meva yirmiikikasim23 cok normall ilk kizim 7aylikken döndü ikinci kizim 5aylikken Sen yere birak sürekli vakti gelince dönecektir
gozdealina yirmiikikasim23 benim kızımda ilk 4 aylıkken dönmeye başlamıştı sonra uzun bir süre yapmadı şimdi 6 aylık tam tur dönüyor biraz daha zaman annesi dönecektir 😊
gozdealina yirmiikikasim23 bol bol yerde oyun matında vakit geçirmesini sağlayın bizimki birden bire döndü 😄şimdi sırtüstü koyduğum an dönüyor yuvarlanarak istediği yere ulaşıyor
yirmiikikasim23 gozdealina kesinlikle tummy time yapamiyoruz ben yinede yaptirmaya calisiyorum tabi. insallah zamanla olur bizimde
bbb0707 Benim bebeğimde 4 aylık yan dönüyor yüz üstü de elimden destek alarak dönüyor sürekli dönmesine destek olmalısın
yirmiikikasim23 bbb0707 oluyorum bacagini yana katlayip kolundan tutuyorum ama bagira bagira donuyo yinede yapiyorum ama