Ahmetaysima Nesli3306 bebegim 4 ay 10 gunluk dun aksam doktor verdi canim 2 damla yaziyor du gunde 4 kere veriliyormus ama bizdr cok ise yaramadi belki sizde yarar her bebekte farkli gaz damlalari ise yariyor
Nesli3306 Ahmetaysima teşekkür ederim canım gazını yapiyo aslında benimki ama çok gazlı çok kıvranıyo yaparken büyük insan gibi ses çıkarıyo inş azaltır bu
Ahmetaysima Nesli3306 canim bide doktor zeytin yag ile surekli karnini sırtini ovala dedi karnini doyurduktan sonra dik tutun gazini cikarin dedi insallah yardimi olur
Nesli3306 Rbysf teşekkür ederim bir de 8 damla mi verdiniz siz de bebeğiniz ne kadar Yani biz 52 günlüğüz henüz 8 damla fazla olur mu
Nesli3306 Rbysf 8 damlayı toplamda verin diyo ama 4 kere 2 damla şeklinde 1 damlalık dolusu kaç damla eder çok olur bebce
Rbysf Nesli3306 ben 1 damlalik veriyordum canim ilac degil dogal icerikli oldugu icin yanlis hatirlamiyor sam kutunun uzerinde 2 damlalık dolusu verin yaziyor du bize eczacinin dedigi 1 damlalik dolusuydu
Rbysf Nesli3306 birde ben gaz damlasi vermeyi kestim dHa cok ise yaradı benim oğlumda cok gazliydi aşırı yediklerine dikkat et üşütme yesillik ye vunde 2 kere rezene ic gercekten etkisini görürsün