aybikreis cansuyagmur 20likleriniz yoksa kayma olmaz. Onlar bozuyor sıkıştırdığı için. Benim şu an retainer var, 3 tane 20lik çektirmem gerekiyor, retainer varken bile bozuldu zaten çıkarmayı h düşünmedim, önce dişlerimi çektirmek sonra bakarım duruma göre
cansuyagmur aybikreis yok yok ben tedaviden önce hepsini ameliyatla aldırdım. Öyle mi dersiniz inşallah ya. ⅔ tane altın yüzüğüm var. Onları satıp taktırsam mı acaba. Çok zahmet çekmiştim 😔 Herşey neden bu kadar pahalı ya 😔
alyamoms_ cansuyagmur kesinlikle bi yolunu bulup taktırın bendeki 5 yıldır duruyor plak istememiştim direk bunu istemiştim plak tak çıkar uğraşmayayım diye arkadaşıö taktırmadı bozuldu tüm dişler
cansuyagmur alyamoms_ taktırcam ama işte eylül gibi anca. Olmadı yüzüklerimi bozdururum sanırım of ya. Durduk yere neden kırıldıysa başıma iş açıldı
gozdealina cansuyagmur ne zaman takılmıştı da ne kadar süre sonra kırıldı yaptırdığınız yerde garanti yokmu mesela 1 yıl içinde birşey olursa gibi bizim çalıştığımız yerde vardı ondan soruyorum
badesii cansuyagmur diş tellerim çıktıktan 4 yıl kadar sonra olması lazım alttaki telin çıkması, bence altta olması bi nebze de olsa daha iyi olmuş üst dişler kaymaya daha meyilli gibi geliyor bana ama siz yine de çok ertelemeyin yaptırabileceğiniz en erken zamanda yaptırın aklınıza çok takılacaksa 🌹
gozdealina ipek3435 önce düzelttirmeniz gerekir Şuan mevcut çarpık olan dişlere retainer taktırsanız bile düzelmez ne yazikki 😞
cansuyagmur gozdealina geçti benim 4 yıl olmuş. Zaten taltırdığım yer memlekette kaldı hala açık mı bilmiyorum
Dhi cansuyagmur ben 10 yıl önce çıakrrtırdım üstteki tel sürekli çıktı çok denedik olmayınca bıraktım sadece altta arkada var ama dişlerimde bir bozulma olmadı. ama benim şöyle bir artım vardı diş teli takılıyken bütün 20lik dişlerim çıkmıştı yani benim sonradan gelip dişlerimi ittirip bozacak bir durumum olmadı belki bundan sebep bozulmadı
cansuyagmur Dhi yaa maşallah iyi sizin kaymaması. benim de yok. Tedaviden önce tüm 20likleri çektirdim ben. Çok kararsız kaldım. Acaba beklesem mi yoksa yüzüklerimi mi satıp ödesem mi. Böyle nasıl desem altın ama daha çok el işçiliği fazla olan yüzüklerim var onları uygu fiyata satsam bir daha alamam. Bir yandan da dişlerimden önemli mi diyorum. 😀😭Birde ben 3 doktora sordum hepsi de direk kayar dedi 5 aya. Tecrübe En var mı diye buraya sorayım dedim bir de. 4 yol olacak benim teller çıkalı
Dhi cansuyagmur yenide olmamış normal tel çıkalı . bana bu arkadaki telleri 5 yıl sonra çıkartcaklarını söylemişlerdi zamanında 10 yıl oldu ben üşengeçliğime çıakrtmadım:D yani 4 yıl olmuş zaten ömür boyumu takılı kalacak bu teller öyle mi dediler
ipek3435 cansuyagmur 2.5 sene ama pandemi girdi araya 8-9 ay kadar uzamıştı sürecim o yüzden. İnşallah bozulmazlar yani ben çok ihmal ettim ama doktorumda kırıldı bak bozulur yenisini takalım demedi 🤦🏻♀️
SevimliHayaletCasper cansuyagmur benimde bir tanesi çıkmıştı ücretsiz geri yapıştırdılar. Sizin hepsimi çıktı
cansuyagmur SevimliHayaletCasper yapışkanı değil tel ortadan kırıldı olmaz dedi doktor. Yapışkan kırılınca tamir oluyormuş
annesininkuzusu27 Canım telini takan yerin ücretsiz yenilemesi lazım onu 5000 nedir yuh bir tel parçası o
cansuyagmur annesininkuzusu27 4 yıl oldu benim takmıyorlar malesef. Çok çok pahalı ya 4 diş alt tarafı
SevimliHayaletCasper cansuyagmur benim yaptırdığım yerde şey demişti. Baştan bir ücret aldılar tedavi tamamen bitene kadar ne olursa olsun ücret alınmayacak demişti