Gold Noname21 Giydiği ayakkabıdan olabilir Şahsen benim ki öyle Bi sandaleti var onu giydimi sürekli düşüyor neden anlamadım Ama tayt giydirincede hep yırtılır başka çözüm bulmak lazım. Dizlik gibi :)
Noname21 Gold sandaletle zaten düşüyor rahat etmiyor hiç Ben hep kapri alıyordum ama bu sene kapri de bulamadım açıkçası
Noname21 ahsennr ona söylemiyorum zaten dikkat ederim böyle şeylere teşekkür ederim yine de Özgüvenli bir çocuk olması için elimden geleni yapıyorum inşallah öyle olur Yani yine de aramızda kalsın sakar bir çocuk 😀
ahsennr Noname21 inşAllah bebişlerimiz özgüvenli kendinden emin olurlar sağlıklı sihhatli büyürler ☺️
Tombikdonerartikcokpahali Parka giderken asla şort giydirmem 😅 o kaydırağın sıcaklığı düşünemiyorum bile şuan 😅
Atlasligunler Noname21 hep şort giydiriyorum ve bayılıyorum çok yakışıyor. Geçen sene küçüktü hep dibindeydim çok düşmüyordu. Bu sene düşerse giydirmem sanırım.
Noname21 Atlasligunler tek başına yürümeye koşmaya başlayınca tutamıyorsunuz dizlik fikrini düşünüyorum şu an 😀
Aslicamm Noname21 ben de parka giderken giydirmiyorum hem rahat kayamiyo hem de düşüyo 2 yaşında şu an bi seneden beri yuruyo ama hala önüne bakmadan koştuğu için sık düşer 😂 anca kapalı ortamlara girecekse giydiriyorum
Kelebekakkor99 Noname21 2 tane oğlum var ev harici giydirmiyorum giydirmemde küçükken bende öyle şort mort gezerdim hep dizlerim yaralardan kabuk baglardi
melegim71 Noname21 tabiki giydiriyorum hele antalya gibi biyerde uzun birsey dusunemiyorum illaki dusuyor ama benim kız dikkatlidirde öyle kolay kolay düşnezdi hic
melegim71 Noname21 kapri olur tayt olur anca giydirmem derseniz taytli takimlarda cok oluyor tayt giydiriyorum cunku ben
mobesebesir Noname21 oğluma giydiriyorum ama çok kısa değil genelde diz kapağında oluyor bide sürekli tepesinde olduğum için düşmesi falan pek olmuyor. Bu yaz nolacak bakalım 3 yaşına yaklaştı daha çok koşturuyor özgür takılmak istiyor