zisanc Asafeymeninannesi valla pek hoşunuza gitmeyebilir ama güçlü,yırtıcı,çevik,güzel görünüşlü bir hayvan adı😀 Leopar cinsinden😀
Asafeymeninannesi MomIsOnline Güzel duanız için çokça amin olsun inşaAllah🤲 Çok hoş isimler ☺ Rabbim gönlünüze göre versin ❤
Asafeymeninannesi Kbraugur Öncelikle teşekkür ederim ☺ Rabbim kuzularınızı size bağışlasın, salihli evlatlardan eylesin 🤲🏻❤🌹
Saribidik Asafeymeninannesi Rüzgar, Çınar isimlerini çok beğeniyorum. Oğlumun adı Siraç-ışık demek. Kuranı kerimde de siracen diye geçiyor bir çok ayette. 💙 Sağlıkla gelsin inşallah.
Perihann73 Yekyek12 doğrudur :) çokta haklısınız aslın da 😊 Kuran’da ne geçiyorsa koyuyoruz bazen anlamlarına bakmadan ama iki kişide o isimleri duydum çok hoşuma gitti ama anlamları riskli dediğiniz gibi 🙏
Asafeymeninannesi Merve421905 Efe ismi eskilere dayansa dahi ilk duyulan isimler kadar kulağa hoş geliyor 😊
Momofkerem Asafeymeninannesi benim oğlumun adı Kerem 💙 Batın koymak istiyordum ama dinen başına Abdul koymak gerekli olduğu için koymadık.
gulsum2144 Asafeymeninannesi mehmet eren benim oğlumun adı ama Mehmet asaf olsun istiyordum mehmeti ben koydum diğerini eşim bence Mehmet asaf anlamı çok hoş Asaf ın
Asafeymeninannesi gulsum2144 Bizde çok severek koyduk Asaf Eymen ismini 😍👼🏻 Asaf ismini eşim Eymen ismimi ise ben istedim 😊
FatosYK Asafeymeninannesi benim oğluşumun adı barbaros çok beğenerek koyduk 😇😇 hatta barbaros efe istedik ama efe vardı yakınımızda o yuzden sadece barbaros koyduk 😊😊😊