dilanyldrm4135 Kızım 4 Ay 24 günlük kulağını deldirmek istiyorum, eczacı bi sorun olmayacağını söyledi ama kararsızım. Aranızda bu aylarda bebeğinin kulağını deliren varsa yaşadıklarınızı paylaşabilir misiniz?
6158alp dilanyldrm4135 bana bebeklerin kulaklarını deldirmek dogru gelmıyor sebebini anlıyamıyorum boş yere canını yakıyosnz ve ilerde belki kulagı delik olsun istemiycek.
Bebegimm1 dilanyldrm4135 daha çok küçük kulak hayla gelişim aşamasında yamuk olabilir bebek o küpeyi çıkarmadan nasıl yatsın uyusun rahatsız eder.aklı ermesini bekleyin kendi istiyorsa yaptırırsınz diş dönemlerinde kulaklarıyla oynuyorlar
Merve450303 dilanyldrm4135 Bende deldirmek istiyorum 5.5 aylık ama doktorlar 1 yaşından önce onermiyomus diye biliyorum o yüzden yapmaya cesaret edemiyorum
dilanyldrm4135 6158alp kimse cani değil bile isteye çocuğunun cani yansın diye yaptırmıyor bu işlemi konuştuğunuz kelimeye dikkat ederseniz sevinirim.
Haffuse Kizimin kulagini ayni ayda deldirmistim. Hicbir sikinti yasamadik. Dikkat edilmesi gerekenlerde hassas olursan, yara iltihap cs. Hic yasanmaz insaAllah🤗
dilanyldrm4135 Haffuse çok teşekkür ederim doktora da danismistim o da bir sıkıntı olmayacağını söyledi ama yine de araştırmak istedim çok sagolun 🫶🏻🤗
dilanyldrm4135 Bebegimm1 bebekler bu aylarda kollarına boyunlarına ve kulaklarına takılan şeyleri hissetmezler, bebek kupeleri de uzun olmuyor zaten bilginize
dilanyldrm4135 Bebegimm1 ayrıca benim ilk çocuğum değil diş döneminde ne yaşandığını deneyimlemis bir anneyim kulagin içi ağrıyor kulak memesiyle alakalı bir durum yok
Noname21 dilanyldrm4135 4 yaşında hala deldirmedim gerçekten gerekli birşey değil zamanı gelince kendileri istiyor benim kızım yeni yeni söylüyor mesela küpe istiyor Enfeksiyon kapar falan çok uğraşırsınız
melegim71 dilanyldrm4135 32 aylik hala deldirmedim alerjim var omdada olabilur diye yaptirmiyorum büyüsün biraz daha heves ederse deldiririz
Kelebekakkor99 dilanyldrm4135 evladınız diye onun bedeni hakkında karar veremezsiniz büyüdüğünde istemeyebilir ne zaman aklı ererse biseylere o zaman onun onayını alıp deldirebilirsiniz
davutozlem Kelebekakkor99 ne alaka ya yok onun bedeni bilemem ne annesi sonucta ki ilerde oda deldirmek isteyecektir bence
dilanyldrm4135 Kelebekakkor99 Saçma sapan eleştirinizi kendinize saklayın siz benim evladım ileride kendi de deldircek zaten ayrıca doktor bir sıkıntı görmüyor buraya da başına bisey gelen var mı diye araştırmak amaçlı yazdım.
Kelebekakkor99 davutozlem tamam büyüdüğünde kendi karar versin bunda kötü ne yazdım ki tepki veriyorsunuz evet onun bedeni kulak bize ait bisey değil mi şahsen benimde çocukken kulağımı delmisler sonra kapanmış delik kendiliginden iyiki de kapanmış asla küpe takmak istemezdim
belishuma dilanyldrm4135 6 aylıkken deldirdim 6 ay boyunca küpeyi değiştirmedim arada merhem sürdüm hiç bir sorun yaşamadm
Kelebekakkor99 dilanyldrm4135 dogru laflar ne zamandan beri sacma ? ileride kendi deldirecek derken geleceği görme gücünüz var galiba herkes takmaz küpe