sezer2022 hbbplt yok canım korktuğumuz gibi olmadı,, zaten 1 aydır yürüyordu, hep denizdeydik uykusu gelince odaya geçip hep birlikte yatıyorduk 🙈
Robinim aleynarelgoktug merhaba☘️ telefonunuza AİRBNB uygulamasını indirin orda görürsünüz. Antalya diye geçin ama bide bizim 26.000 aldığımız şuan 32 oldu fakat biz direk ordan almadık. Ordan beğendiğimiz otelin altına yorum yazdık iletişim numarası bıraktılar o şekilde ayarladık yoksa airbnb de vergide alıyorlar siz direk oteli arasanız size yardımcı oluyırlar
firstmomfirstchild ekc yazlıkcım.com da kiraladik. Güvenilir bir site. Balayimimizda kiralamistim esimle simdide ailemle kiraladik. O zaman da cok memnun kalmistik. Simdi ki villa biraz daha farkli umarim memnun kaliriz
firstmomfirstchild ekc villalar genellikle fethiye kalkan bolgesinde :) biz kalkandan kiraladık. Daha önce de kaştan kiralamıstık. Ama tabi merkez bölgelerden olsun denize yakin olsun derseniz ucretlerde bi o kadar artiyor. Bizim kendi aracimiz var diye kirsal kesimden kiraladik daha uyguna oldu :)
alpaydin littlefish kardeşim marmarisde yaşıyor direk hem ziyaret hem ticaret diyip tatili orda çıkarıcam 😂
ekc firstmomfirstchild Şükür bizimde aracımız var zaten araçsız iki cocukla tatile cıkmaya cesaret edemem🤭 kalkan bölgesini bende gördüm hiç gitmediğim için size danışmak istemiştim teşekkür ederim☺️
Rabia_91 mutlukoala ☺️☺️ gayet güzeldi. Özellikle suyu seven bi bebekse hiç sıkıntı çekmezsin inşallah 🙏