Slnalt Biz ilk 4 aylıkken otel tatili yapmıştık, 8 aylıkken de Balkan turu ve 11 aylıkken de noel pazarları turu yaptık 🥰 şimdide 17 aylıkken Bali ye gideceğiz inşallah. Tatil döneminde tüm düzen şaşıyor tabi ama rahat olup anın keyfini çıkarmak en iyisi 🌸
badesii Slnalt tur programi bebiş için sorun olmadı mı ya hiç aklıma gelmemişti tura katılmak bebişle olmaz gibi geliyor nedense biz de otel tatili almıştık bebeğim 7 aylıkken gitmek için ama yazdığınızı görünce bi kafam karışmadı değil tur için 🥹
diapmelka Slnalt biz de çocuktan hemen önce Bali ye gitmiştik çocukla o kadar uzağa yolculuk yapamayız diye düşünmüştük. Tebrik ediyorum sizi 🤗 biz daha yakından uzağa yavaş yavaş deneriz dedik nasıl olur bilmiyorum tatilinizden sonra anlatın bize😍😍
gulcemom20 Ne güzel böyle gezebilmek🌺 Biz malesef maddi olarak yapamıyoruz. Yakın olunca günübirlik denize gidip gezer geliriz. Onda bile geçen sene kızım durmadı uyumadı zordu 🫣
Slnalt badesii tur programı gerçekten zordu yani oğlumdan ziyade beni çok yordu, yürümekten mahvolmustum yada olur olmadık yerde kucağımda uyumasından ve o şekilde taşımaktan. Bu arada oğlum hala bebek arabasına da oturmuyor malesef. O sıra kanguruyla gezmek rahattı çok yürümediği için. Ama kendi programınızı yapmanızı tavsiye ederim 🥰
Hellobello littlefish Kendi hazırladığım bavul listem bu; Kızım 3 aylıktan beri tatillere gideriz şuan 24 aylık soruları alabilirim😀
Ay-Bek littlefish Oğlum ilk doğduğu sene korkup yapamayız diye gitmemiştik. İkinci sene 14 aylıkken ilk tatilini yapmıştık. Biraz zorlardı ama yine de güzeldi. Otelde her çorbayı beğenmedi her şey vardı aslında yemek konusunda sıkıntı çektim. Hızımızı alamayıp 16 aylıkken yine gitmiştik. Sonraki seneler otellerde çok rahat ettik. Havuz kenarında üzerimi örtüp emzirmiştim 14 aylıkken. Bir valiz sırf oğluma gitmişti. Bezini ve ıslak mendillerini az almışım onlar yetmemişti mesela. 16 aylıkken ikinci tatilde ateşi çıkmıştı ilacım yoktu. Eşim eczane aramıştı zor bulmuştu. Ateşölçer ilaç falan onları mutlaka alın mesela.
Ay-Bek littlefish Bu sene kızımla birlikte gideceğiz İnşallah zorlanmayız biz de. Kızım henüz üç aylık şu anda. Çok bunaldım güzel bir tatil istiyorum zorlanmam İnşallah.
Ay-Bek Miniksincap0505 🌸Sueno Hotels Delux Belek ( Sibel Can’ın konserleri oluyor her sene bize de denk gelmişti ) 🌸Grand Yazıcı Club Turban Marmaris 🌸Voyage Torba Private 🌸Zigana Resort Alaçatı 🌸Kairaba Bodrum Imperial 🌸 Ali Bey Resort Sorgun Bunlara gittik canım
1gulceninannesi Miniksincap0505 Antalya kemer the norm oriental çok memnun kaldık bu sene de aynısına gideceğiz çok sakin temizdi
diapmelka Miniksincap0505 ben genel olarak barut otellerini beğeniyorum. Lara barut baya güzel ama çok pahalı. Barut hemera, barut Kemer vs hepsi çok iyi. Erken rezervasyon vs bakılabilir.
Ay-Bek Miniksincap0505 bu sene eylülde Gökçe’ada’ya gitmiştik. Orası da güzel öneririm. Eğer arabanızla gideceksiniz bebeğiniz de büyükse.
Rabia_91 Geçen yaz hamileliğimin son zamanları olduğu için pek tatil yapamadık. O yüzden Bu yaz için 4 tane otel tatili aldık 🤭 temmuzda başlıyoruz. 11 aylık olacak. O zamana kadar da yazlığa gideriz zaten. Onun dışında da doğduğundan beri bi çok yer gezdik ama deniz tatili nasıl olacak gerçekten merak ediyorum 😇
MnkKrtl littlefish bol bol zıbın 😂 müslin örtü güneş kremi şapka mayo bez yanınıza calpol ateş ölçer hatta probiyotik te alın bence hava değişimi ishal yapabilir ben almıştım. Şişme havuzu oyuncağı havlusu müslin örtüsü ek gıda için kaplar almıştım meyve falan alıyodum sahile inerken yanıma. Bide ban 5L pet şişe çeşme suyu alıyodum güneşte onu ısıtıyodum denizden çıktıktan sonra üstüne döküyodum bebeğimin tuzlu suyu gitsin cildini tahriş etmesin diye. Park beşini almıştık normal şort tsört vs bi hırka ve bitanede uzun eşofman almıştım neolur nolmaz diye 😂 şuan aklıma gelenler bunlar
Slnalt Usnac1995 bali ye 16 günlük bir plan yaptık. Uçak biletini daha uygun olan malezya hava yollarından batik air den aldık. 2 yetişkin ve bebek olucak şekilde 55 bin ödedik. Oteller ve yanımıza alacağımız para ( orada ulaşım yeme içme ve alışveriş) ile totalde maksimum 150 bin tl gibi duruyor 💙