Aynur83 Bebeğim 6,7 saattir uyumuyo dalıyo geri en ufak sese kalkıyor 40 dan sonra değişir dediler aksine daha beter oldu gece 2 ye kadar yatmıyor emmiyor uykulu halde emiyor onun dışında mama ile besleniyor hiçbişey yapamıyorum aglıyo 😭😭😱
Ozgull Aynur83 al bizden de o kadar 35 günlük sabahtan beri evi Süpürmeye çalışıyorum iki odaya tuttum çamaşır o bu herşey duruyor bir tabak yemek yok ortada beyfendi habire meme istiyor kucakta uyuyor yerine koyunca geri kalkıyor
AskBebek Aynur83 uyku eğitimi ver düzene ancak öyle girer bizim ki 4.5 aylık 9.30 da uyur sabaha kadar maşallah diyelim . Acıkınca ses cıkarır gözleri kapalı mamasını içer
Defnecikkk Aynur83 42 günlük benimki. Iki gündür aynı böyle normalde uyuduğu zaman elektrikli spirite falan açardım. Şimdi zor dalıyor yada yatakta dönsem uyanıyor. Dönemsel olabilir bence. Dün gece 3 ten şu saate kadar uyumadı yeni daldı. Sizinkide huzursuz mıu uykusundan bir yeri ağrıyormuş gibi uyanıyor mu
Aynur83 Ozgull cok zor suan kucağımda yatırsam uyanacak aglıcak eşimle evde sessiz sinema oynuyoruz konuşmak yasak tlfo herşey sessizde yeter ki uyusun diye cok zor dalan bi bebek Bnde de yemek yok halime ağlıyorum bakımlı biriyken bakımsız oldum çıktım ne zaman gecicek bilmiyorum
neon12 Ozgull benımkı de aynı vala ☺️Bilac gundur böyle .ağlıuor yerıme koyunca da aglıuor .kucak istıuor
Ozgull Aynur83 aynen bazen sinirleniyorum sesim yükseliyor artık dayanamıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum ama eşim gece geliyor işten gerçi onda da durmuyor 3 gündür duşa girecek vakit kolluyorum çıldırmak üzereyim
Ikrazumra19 Aynur83 yapcak birsey yok cnm atsan atamazsin satsan satamazsin sabir sadece baska yoli yok🤗
Aynur83 neon12 şimdiki bebekler hep böyle sanırım yada biz anneler cokmu pimpirikliyiz bilmiyorum rahat büyüsün diye takmıyorum kafama ağlıyor beni stres sarıyor hemen en basından beri doymuyor emme + mama gidiyorduk emmeyi red ediyor uykulu halde olursa veriyorum eşimde bana kızıyo alıştırdın mamaya diyerek ben Napim bebeğim doymuyor ki ne verirsen onu yiyecek gibi cok sıkıntılı süreçteyiz yakın zaman kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek
Ozgull neon12 aynı bizimki de artık dayanamıyorum bazen sinirleniyorum sesim yükseliyor sonra vicdan azabı çekiyorum ama yok ne yemek yapacak ne yicek haldeyim
Aynur83 Ikrazumra19 öyle tabi şükür diyorum halime Napim yapıcak başka bişeyim yok sağlıklı olsunlarda basında beklemeye razıyım 💕
Yesilanne97 5 ay oldu hala uyku yok, memede uyusa bırakınca uyanıyo sallayarak uyusa durarak uyanıyo en fazla 30 dk uyuyo
Aynur83 Ozgull cok iyi anlıyorum ben tuvalete gidemiyorum oturmaktan hemoroid oldu bide onlarla uğraş 😏
2lokummannesiii Aynur83 biberonla değilde kaşıkla verseydin mamayı canım evet zor ama işte biberona alışınca öyle yapar diyorlar. Benim oğlum nerdeyse beş aylık olacak meme reddi var dibine kadar uyanık kalınca emmiyor sadece uyuturken emiyor. Bu süreç yıprattı ama diretiyorum. Sende hopla zıpla vermeye çalış seninki daha küçükmüş zorla emsin. Allah sabır versin her türlü bebekle ilgili şey zor. Ana olmak zormuş en baştan 😂😂
Defnecikkk Aynur83 doymadigini nasıl anladiniz. Bebekler için ilk bir kaç ay doyduğunu anlamaz kuşana kadar yer diyorlar. Benim bebeğim de ne zaman emzirsem emiyor. Bende doymuyor diye korkuyorum
Aynur83 Ozgull Bnde sinirleniyorum sonra diyorum küçücük daha neyine kızıyorum diye seviyorum oksuyorum moral kalmıyor ki stres sarıyo beni ağlayınca 🤦🏻♀️
Ozgull Aynur83 bende de oldu aynı sorun sanırım doğumdan sonra çoğu kişi de oluyormuş bebişler büyüyene kadar kafayı yemezsek iyi heralde 🤦
Aynur83 Ozgull onun agrısını acısını cektim cok sarı kantaron yağını sürmekten bihal oldum kabız olmamaya dikkat etmek gerek birde uzun süre oturma
Aynur83 2lokummannesiii başlarda bu kadar mamaya düşkünlüğü yoktu gece veriyordum uyusun diye rahatlığa alıştı miniğim tabi uykulu halde vermeye çalışıyorum o direniyo ben direniyorum cok ağlıyor katıla katıla analık İŞTE dayanamıyorsun yeterki doysun uyusun diye zaten 40ndan sonra cok değişti sürekli mama versem hayır demez 🤦🏻♀️
2lokummannesiii Aynur83 canım benim oğlumda alerji var kilo kaybı meme reddi uykuya dalamama sürekli kaka yapıyor gaz falan perişanım. Valla aman emsin yesin de iyi olsun uyumasın gerçi o da zor. Sen dediğim gibi çok uğraş bırak mama verme bir gün dene memeyi belki acıkıp emer. Emdikçe sütün gelir. Öf valla zor be 😂
Ozgull Aynur83 kantaron yağı işe yarıyor mu gerçekten , elimde değil bebişle ne kadar oturmadan evde dolaşabilirim bilmiyorum