Brck Kelebekakkor99 ayy beynim bitik kaç gündür resmen canım yaa en son bugün kan verdim yarın sonuç nolur hasta olayım diye dua edip duruyorum 😃
Kelebekakkor99 Brck ben eminim gebe olmadigimdan benim her zaman ki gecikmelerim işte hayır o değil çok aşırı da sinirli yapıyor beni gecikmeler gül gibi insanimdir ama adet gecikince kaktüs oluyorum😇😆😊😊
agzimizintadikacmasin Brck kesinlikle 🤣 ferhundeli sahneleri hep pür dikkat izliyorum kadın Türk diz tarihinin en kral kötü karakteri bence 😁😁
Ygmrcm Brck niye olmadım diye biraz gergin geçti ama hamilelik şüphesi yoktu netti doktora gidecektim bişey mi var acaba derken ertesi gün oldum rahatladım bi ama hiç böyle olmamıştı şaşırdım az değil çünkü
Brck Ygmrcm Ayy benimde öyle iki seferlik korumalı oldu ama şüphe olmasada korku sarıyor Allah verirse o ayrı 🥹
asrinhatasi Brck 2 gün sonra hem regl olmam lazım hem de memlekete yola çıkmam lazım. 🥲 Şimdi de inş regl erken gelir de ona göre molalar veriririz diyorum 🥲
Denizkiziyiz Brck ben 😎 aman ramazan bitene kadar olmasam diye dua ediyorum ben 😀 benimde 1 hafta geçti olcaksam da kandilden sonra olayım