nebutantana30 gulistan536_ halk ne zamandan beri askere polise molotof atıyor iradeye sahip çıkmak askere polise saldırmak değil o saldıranlarda terörist halk değil terör yanlıları şerefsizler anladınız mı kürtler değil bunları yapanlar vatan haini şerefsizler yani teröristler
nebutantana30 bademli_puding orda askere polise saldırınca iradeye sahip mi çıkmış oluyor burda asker polisin yaptığı ne var askeri polisi sevmeyenler terörist oluyor ve sizin gibi onları savunuyor. Siz konuşunca sizi insan sanmamam gerektiğini anladım.
nebutantana30 bademli_puding kendinizle çelişiyorsunuz devletle halletmeye çalışıyor diyorsunuz ama askere polise molotof atıyor aynen canım bunları yapan terörist değil aynen halk hadi inandık sus şimdi o sokaktaki teröristlerin hepsi de gebersin hak ediyorlar.
Sevah bademli_puding sizi ne ilgilendirir ki bu benim İREDEM İLEVERDİĞİM BİR CEVAP. Size. Ne zaman durup dururken bir asker yada polis Kurşun sıktı ? Sokağa dökelen ne niyetle elinde silahla sokağa döküldü bilmem kaç ilde. Bilmem kimin çağrısı ile biraz sorgulayın neden ? Vallahi babamda olsa. Annemde olsa o iğrenç düzene ortak olan vursunlar Ben evladımın neden böyle bir ortamda Büyümesine özgür irade diyeyim. Birde adamlar Toplu taşımaya molotoflu saldırı yapıyor. Bumu özgür irade bırakın ya lütfen
nebutantana30 alpsmother_ van halkına kimse bişey demiyor bu olayları yapanlar terörist biz onlara köpek diyoruz ve hepsinin gebermesi için dua ediyoruz
nehirsude0 limonkolonyasi simdi söyle söylim canım karisamiyorlar adayliga kücücuk ilçe olan ceyhanda oturuyorum ve 5 sene onceki belediye seciminde chp kazanmisti mazbatasi bile verilmisti ama 18 yasinda isledigi yuzkizartici bir sucdan dolayi geri alindi başka atandi ve buradaki halk asla boyle ayaklanmadi bu resmen darbe girisimi
Birprens_biranne0 bademli_puding halk seçtikten sonra farkına varılıyor tabiki geçmişi karanliksa geleceğe ışık olamaz adalet hiçbir zaman saşmiyor şaşmaz da kimin hakkiysa o oldu bu kadar basit hazmedemeyenler soda içsin çıkıp da sokakta iğrenç mide bulandırıcı hareketler yapmasın.
deli_bir_hatun aura_meselesi_bu_sekerim ee o zaman seçilme hakkimi elinden alınmış oluyor bence az bile yapmışlar içeri atilmadigina dua etsin terörist..! Ona destek verenler de terörist kimse kusura bakmasın amaç iç savaş ama başaramaz lar
nrsll Dolores kime neye sövsem az esim uzman cavuş izmirde gorev yapiyor gece saat 2de telefon geldi apar topar çıkıp gitti geceden beri haber alamiyorum
Aylizinannesi54 gulistan536_ vandaki durumun benzeri 2019da mhp ninde başına gelmişti ama kimse sokağa çıkmamıştı. Sizin demokrasi maskesiyle yaptığınız militanlığı yesinler
deli_bir_hatun Gidin dağda havlayın askerimize polisimize kalkan elleriniz kırılsın inşaallah evet o köpeklere destek verenler de üstüne alınabilir
fanatikmomlu lceLady ölü gibi bir durum yok ben en içinde yaşıyorum ölü yok akılları sıra saldırdılar ayaklandılar ama kolluk kuvvetleri aldı hesaplarını şuanlık bir sıkıntı yok sadece şehri mahvettiler bir dahada yapmak isteyebilirler ama müsade edilmez kolluk kuvvetleri iş başında enselerinde zaten çoğu gözaltına
Rez nebutantana30 her şey açık seçik ortada neyi bilmiyoruz siz kandırın kendinizi ,vatana bişi mi olur demişim, ezber yazmayın, sözde yapılan seçime müdahale var, halk seçimini yaptı, hırsız var
nebutantana30 Rez hırsız derken insanın kendini bilmesi çok güzel bişey. Ben ezbere konuşmuyorum bildiğimi yaşadığımı söylüyorum sizin gibi teröristleri savunmuyorum. Siz kendinizi çok iyi kandırıyorsunuz ben değil bir gün gerçeği gördüğünüzde iş işten çoktan geçmiş olcak o savunduklarınız sizi harcadıklarında anlayacaksınız. Kimse kürtleri dışlamıyor siz kendinizi ayrıştırmaya bayılıyorsunuz sürekli bi acıtasyon yapıyorsunuz biz sizi ayrıştırmadıkça siz kendinizi sürekli ayrıştırmaya çalışıyorsunuz ne istiyorsunuz siz herkes terörist vatan haini mi olsun istiyorsun askere polise mi sıksın kusura bakmayın herkes omurgasız olamıyor sizin gibi.
Rez nebutantana30 hadsiz, sensin terörist, ezbere konuşmasan bunları yazmazsın, ne alaka asker polis , seçim diyorum alakasız şeyler yazıyorsun, cahilsiniz , bişi bildiğiniz yok, halkın seçtiğini yok saymak nedir??? Medeni ülke. Demokrat ülke!!!
Uykusuzhergeceeee bademli_puding Hadi ordan beee hadi ordan. Hakkınız varsa eylem yapın yürüyün ne bu taşlı sopalı her yeri ateşe verdiler. Hakmış! Babayı alırlar!!
tatlisert pkk sizi tükürüğuyle boğar diyen biri kesinlikle başkan olmamaliydi zaten. YSK da büyük suç var baştan bilseydi keşke de bu adam seçime girmeseydi Allah’ın cezası. Birde bu adam kendini zaten biliyor olamayacağını Aralık 2025 te bitiyormus kisitlamasi. Bilerek yapılmış birşey kesinlikle Yediremedikleri için teröristler şehre zarar veriyor
Gryffindor tatlisert Yanlış bilmiyorsam eğer aday olmasına müdahale edemiyorlar ama seçildikten sonra göreve gelemeyebiliyor. Araştırmak lazım tabi. Allah kolluk kuvvetimize dayanma gücü versin.🤲🏻
Ecemsultan Dolores kardeşim vanda askeri personel hala dönmedi eve annem dua istiyor. Çok karışmış heryer 😔
fanatikmomlu Ecemsultan dönmemesinin sebebi birşey olduğundan değil olmasın diye önlem ve güvenlik amaçlı görev başında bekliyorlar ani birşey olsa tüm personeli evinden nasıl toplayacaklar emniyet sağlanana kadar kolluk kuvvetleri görevlerini bırakmaz