Eailesi4 Dolores olan halka polise askere oluyor her zaman çocuklar aileler korkuyor Allah’ım sen yardım et sen koru
Hsyn9Karan Dolores parklar 3 bim yollar sokaklar hepsi ateş alanı her yeri mafettiler çok yazık halen olaylar devam ediyor bomba sesleri gaz bomlari helikopterler dışarı çıkmaya cesaret yok herkes bir yerde mahsur kalmış 🥺
kibritci_kiz 1234___ hanımefendi kendi yaptığınız yorumun farkında mısınız? Dağa kim çıkar terörist çıkar. Adam da demiş ki dağa çıkmayın teröristler gelin seçme seçilme hakkınızı kullanın. Onlar da söyleneni yapmış. E teröristte kimi seçer kendi gibi teröristi seçer. Sonra da sen gel adamlara de ki seçtiğiniz terörist yanlısı. E nolucaktı başka? Ben size hak veriyorum yani. O yüzden en baştan dağdaki teröriste seçme seçilme hakkı verilmesi yanlış.
ReisinKizi kibritci_kiz dağdaki teröriste seçme seçilme hakkı verilmesi yanlış. Aa ablası öyle deme üzülür şimdi. O terörist gelsin istiyordu belki de pardon yeni adı dem di demi?
cnkl Dolores yüksekova da aynı durumda eşlerimizi direkt göreve aldılar van içinde 15 gün il ve ilçelere giriş çıkış yasağı gelmiş
Momyofthesun Başımızdakilerin seçim sonucunun öcünü almak için başvurduğu en kolay yol maalesef… bunu İstanbul’a ya da Ankara’ya yapamaz ama doğudaki her hangi bir ile yapar. Algı meselesi. Bu ülkede demokrasi varsa en büyük darbelerden birisidir bugün yapılan. Seçimi kazanmış birini koltuğundan etmek. Çok yazık ve zalimce. Sonra bu halk nasıl sevecek devletini nasıl bitecek terör… adayda bir sorun varsa en başında sen aday olamaz dersin olur biter bu resmen pusuya yatıp haince beklemek
Dolores Momyofthesun çok katılıyorum size. 2.en çok oyu alan onursuz kişiler de mazbatayı kabul edecek. Ben olsam şehri terk ederdim o kadar ki istenmiyor kendisi
kes_allahaskina Yemin ederim kendimi Suriyede gibi hissediyorum. Sabahtan beri ses bombaları yüzünden olduğum yerde zıplıyorum. Allah belanızı versin yaktınız güzelim şehri.
Eailesi4 tosbikannesi6 ben türk benim eşim de Kürt ve TSK personeli bu vatan için yıllardır görev yapıyor doğu da batı da her olayda ilk yardıma onlar gidiyor şu anda Türk Kürt Laz Çerkez demeden tüm Van’da ki hatta diğer illerde ki personeller görevde halk için huzur için korumak için çözüm için
tosbikannesi6 Eailesi4 en nihayetinde bir sonuca varmak istiyorsak yine aynı kapıya çıkmıyor mu? Vatanın birliği bütünlüğü korumak. Bu değil mi amaç, o halde nedir bu zulüm nedir bu kan dökme yıkma isteği. Bu bir darbe suikastıdır fakat kimse farkında değil. Allah ülkeye zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin
Rez Dolores heyetler guruplar için geçerli , her zaman olduğu gibi yasak getirildi de bu şekilde sindiremezler , tebrik et geç, hazmet, yenilgiyi kabul eyyy iktidar
araspoyraz Dolores Allah’tan kayınvalideniz yanında Allah yardımcın olsun inşallah Rabbim bizi her türlü beladan korusun
Eailesi4 tosbikannesi6 sürekli bir yerlerden bizi bölmeye çalışıyorlar sürekli canlar gidiyor gerçekten ne zaman bitecek bu zulüm bilmiyorum ne Zaman kardeş olup güzel ülkemizde huzurla yaşıyacağız