Deletedmom387 canım sade pirinç unu biraz gaz yapan bir mama ben verdim rahatsız etti kızımı ama tadı sütlaç gibi çok güzel bende bakmıştım tadına 😃 ama gece maması yazan var tahıllı pirinç unu bu hiç rahatsız etmedi ama bebekten bebeğe değişiyor eltimin oğlu da benim kullandığım mamayı yemedi pirinç unu sevdi yedi hep oda 2 aylikken başladı yani bir sorun hiç yaşamadı. Ben kaşıkla yediriyorum 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı mamadan koyuyorum ama kaşığı tepeleme yapmıyorum bide bunu kaynatiyorsun biliyorsundur. Çorba gibi sıvı kıvamda oluyor benim biberon deliği küçük diye kaşıkla veriyorum ama biberon deliğini az daha delersen bu kıvamı biberonla da verebilirsin rahatlıkla. Bide canım senin sade pirinç unu olduğu için bu biraz daha katı oluyor diğerine göre sen çay kaşığı tepeleme yap çok az birşey daha 1 çay bardağı suya koy kaynayana kadar karıştır ver çocuğuna biberona koyup. Eğer severse huzursuz olmazsa bu kivamdan devam edersin ama eğer kaşıkla vereceksen dediğim gibi tatlı kaşığıyla yap ölçüsünü. Daha küçük oldukları için muhallebi kıvamı çok katı olur onlaara. Benim yaptığım tam güzel oluyor