htcylr Bebeğimin dün akşamdan beri hafif ateşi çıkıyor hele kafası yanıyor resmen gözleri sulu sulu ishal oldu sürekli mızmızlanıyor öksürüyor burnunu açsam bile hala tıkalı gibi çoğu insan diş diyor ama pek de diş gibi gelmedi peki sizlerin görüşleri nelerdir
Drn8823 htcylr diş ateşi 38 dereceyi geçmiyor diyor doktorlar. Siz annesi olarak daha iyi bilirsiniz ve hissedersiniz ama ben olsam yinede doktora götürürdüm
beyoglu67 htcylr ayni ateslenmeyi aksam bizde yasadik ama sadece ates vardi Kafasi yaniyordu Ayaklarini limon suyuyla ovdum bi cay kaşığı calpol verdim. 38,3 tü ateşi 37, 4 e düşmüş Bence sizinki hastalık ateşi
AnVN htcylr alt dişlerini kontrol ettiniz mi burnu tıkalıysa serum fizyolojik le nazal yıkama yapın rahat emmeye başlar eğer akıntısı çok çok geliyorsa zaten nezle grip gibi bişeydir bebeğiniz. Kafadaysa ateş sadece diş olabilir. Ama onun için 37 nin üstüne çıkmasını beklemiyor doktorlar. İkinci bebeğim benim bu arada ilkinde ateşi daha yüksekti ve hasta olmuştu eminim götürdüm ve öyle çıktı sizi huzursuz eden bişey varsa panik biri değilseniz kesinlikle hissedersiniz bence. Birde sırtına ve göğsüne kulağınızı dayayın hırıltı var ise ilerlemeden götürün bebeği
htcylr Drn8823 hiç geçmedi 38 dereceyi dişini ellediğimde bişey de belli değil bu arada bebeğim 7 ay 27 günlük
iskenderoglu Benim bebegim de aynı hafif ateşte çıkıyor iki gündür kabızlık sorunu yaşıyoruz burnu tıkalı gibi emmek istemiyor diş geliyor diyip duruyorlar 4 ay 25 günlük doktora götüreyim die hazırlanırken uyudu kaldı şimdi başında bekliyorum ters birşey olursa die
deniztalta Bazı bebeklerde öksürük olur salyadan ötürü ama bu tıksırma gibidir yani ishal yapmaz diş sadece gevşek dışkılama olur ve kafada yangı normal vücut ateşide olmaz , sizin anlattığınız nezle gibi ateş takibi yapın gerekirse Dr görsn
begmom Diş çıkarma öyle ateş yapmaz genelde kafa sıcaklığı yapar sadece. öksürük tıkanma hapsirma yapmaz bebeğiniz hasta olmuş gibi duruyor bence ilerlemeden doktora götürün