bsryngl mervebb her ay değişik şeyler bakalım ilerleyen aylarda bizleri neler bekliyor.. ya ben hayret ediyorum benim oğlum (5) o kadar uyumlu bir bebektiki akşam 9 da yatar birdaha sabah 9 da kalkardii amaaan çocuk buyutmekte ne var ne kadar abartiyorlar derdimm takiii bu cimcime dünyaya gelene kadar tam bir cimcime yahu hayretler icirisindeyim 🥲
Temmuz5_ bsryngl anlamadım ki kızlar mı böyle 😂😂 çevremde erkek bebeği olanlar o kadar uysal ki kız bebeklerde hep agrasif 😂😂 hele benim kız elinden bir şeyi almaya gelmiyor 🥹🫨🫨🫨
Temmuz5_ bsryngl ahhh sorma hele pazar gününden beri yemin ederim pertim 😂😂 avm gittik kimseye gitmediği için 6 saat kucağımdaydı diyeceklerim bu kadar 🫨🫨🫨🫨
bsryngl Temmuz5_ vaaooov sen bordobereli olma yolunda ilerliyorsun bacım bu saatten sonra seni hiçbir atak yıldıramaz gibi 😅
Temmuz5_ bsryngl ahahahah öyle mi dersin hele gel bi sinir sistemime sor artık bitiklerdeyim dişlerimi sıkmaktan yüzüm ağrıyor kfjdhssb😂😂😂
bsryngl Temmuz5_ çünkü bence erkek bebelerin atakları 4 yaşdan sonra başliyor şuanda onu durduramiyoruuuz 😅 umuyorumki canım kızım annesinin birtanecik cimcimesi büyüyünce tam bir uslu prenses olacak ( kendimi böyle avutuyorum) 🥲😅
bsryngl Temmuz5_ ahhhh ahhhh ne diş kaldı ne sırt kaldi ne ayak kaldı saçlarıma aklar düştü genç yaşımda 😅
Temmuz5_ bsryngl ahahaha olumlama yapıyorumdur aynı bende öyle diyorum düşünüyorum ilerde uslu olacak sakin ol diye 😂😂😂
Temmuz5_ bsryngl analık zor dedilerdi de bu kadar beklemiyordum 😂😂😂 çok zor anam bile diyor ki senin bebe ne ben kaç bebe büyüttüm bunun gibi hiç görmedim😂😂
Mayaden bsryngl 9 ay 20 günlük tam olarak aynısı bugün doktora götürdük orada da aynısını yapınca doktoru biraz babasına veya başkasına bırak onlarla zaman geçirsin çok fazla vakit geçirdiğiniz için tamamen sana bağımlı olmuş dedi genelde anneanne babaanne uzakta olunca yaşanıyor bu şekilde dedi ama bırakamıyorum çünkü kıyametler kopuyor bizde de 😄 bu arada bizimkide kız
bsryngl Mayaden vallahi doğduğundan beri evde ben ve halası varız sürekli yani halası ikinci annesi gibi artık yani ama onu bile reddetti halamız çok hüzünlü babamız çok dertli normalde babasının yakasına yapıştırdı özellikle işe giderken ama şimdi bana yapışık 😅
Mayaden bsryngl aslında halasına da alışkın olması lazım ama bizimkiler anne kuzusu demek ki napalım yapışık gezeceğiz artık 😄💕
bsryngl ikiekmekaldimevegidiyorum o geçer başka başlar amaaan neyse sağlıkları yerinde olsun her türlü atağa razıyız😅
bsryngl BU ARADA KIZLAR ÇAREYİ BEYAZ GÜRÜLTÜ DE BULDUM.. BENDE İŞE YARADİ 2 gecedir 2 saat aralıksız uyuyor yani normalde yarım saatte bir uyaniyordu 🥲 Sabaha kadar beyaz gürültü,🥲
gisevicex bsryngl onu zaten yapıyorum ama artık alıştı o bile cazip gelmiyor eşimle arabayla gezdiriyoruz bebek arabası değil normal arabayla tur atıyoruz arabada kucağımda uyuyor arabadan inince uyanıyor onun dışında da uyutamadık
Temmuz5_ bsryngl tabi artık beyninde sürekli o ses 😂😂o uyusun diye yapılan fedakarlık 👌👌😂😂 Teşekkürler bu arada güzel anne😍🫂
gisevicex bsryngl bende çareyi dandini ninnisinde buldum kundak yapıp ninniyi açıp ayağımda sallıyorum bu yöndeki de deneyebilirsiniz bende işe yaradı 😇
gisevicex bsryngl ya benim ki de 9 aylık uykuya aşırı direniyo ne yaptıysam uyutamıyorum uyku gözünden akıyor ama direniyor asla ve asla uyumuyor