tazeanne98 Kızlar dün 1 aylık aşısını yaptırdık her şey normaldi ama bugün ne olduysa Sabahtan beri uyumuyor ağrısı yok şu an 90 cc mama içti ve sessizce beşiğinde duruyor ama uyumuyor sizce neden
1gunes tazeanne98 canim her asidan sonra resmen bebelere guncelleme geliyor huylari degisiyor resmen. Ara ara uyuyup uyaniyordur ama uzun uyumuyordur muhtemelen.
Sevnurr tazeanne98 Biz de aşı yapılınca iki gün kadar husuzluk oldu aşıdan olabilir gazdan dolayı da uyumuyor olabilir
Ayserose Ay aşısından sonra aynısını yaşamıştım huyu değişmişti tek çare sabretmek 10 günü bulmuştu düzelmesi
tazeanne98 Ayserose ay çok uzuuun😭😭 sabahtan beri sol sağ tüm göğsümü emdi uyumuyor acaba doymuyor mu dedim göğsümü sağdım fos kalmış memem bir damla süt gelmedi hepsini içmiş resmen ama hâlâ ağlıyodu sebebi ne
Elfmom1234 tazeanne98 gazı vardır, gazı olan bebekler Memede sakinleşiyorlar bi duş aldırın karnına masaj yapın belki uyur
Ayserose tazeanne98 yani gaz olabilir aşı huzursuzluğu kesinlikle oluyor o olabilir ne zaman aşı yaptırsak bi 10 gün huzursuz oluyor uykuya geçemiyor bide çok minik ya daha en zor zamanları büyüdükçe rahat edersiniz
Elfmom1234 tazeanne98 ne kadar olursa olsun hep gazını cıkartın bşriktiği zaman cok sancılı oluyor agrı cekiyorlar, her emzirmeden sonra sırtına vurarak üst gazını yani geğirmesini saglayın gaz sorunu yaşamazsınız. Geçmiş olsun 🌸
tazeanne98 Sevnurr şu an uyuyor gazdan değil canım muhtemelen aşıdan dün gecede sürekli 1 saat uyudu uyandı sürekli mızırdandı
Sevnurr tazeanne98 evet bizim de 2 buçuk aylık oldu her aşıdan sonra iki gün böyle mızmızlanıyor maalesef uyumuyor ağlıyor sebepsiz yere