hndstncvzlikek Ankara da iki doktora götürdüm uzman ikisi de 6 yaşında çocuklar için daha sağlıklı olan dedi, yanlıs bir işlemde tekrar işlem yapmak sıkıntı olur dediki ikisi de farklı hastanelerdi ben erteledim bu yüzden 6 yaşını bekleyeceğim
Kizilciksurubu Yigit_Yagiz_Moms Bizim sünnet yaptırdığımız cerrah da tam tersini söylemişti. Ne kadar erken yaparsanız o kadar iyi ded. Biz 5 aylıkken yaptırdık.
yokolmaz Yigit_Yagiz_Moms bende ilk oglumu 3 yaşında sünnet ettirdim ,şuan 8 yaşında bı sknti yasamdim ,ikinci bı oğlum daha var ,oda 2 yaşına gircek onu da yaza girmeden sünnet ettrmeyi dusunuyrum ,ama tabi yapan doktor var ,yapmayan varda bilemiyrum artık
gokceege Yigit_Yagiz_Moms 3 aylıkken yaptırdım iyikide yaptırmışım bizim genel cerrahımız gayet iyiydi her gören doktor oğlumu nerede sünnet ettirdiniz diye sordular hep özel sandılar bence doktordan doktora değişiyor sakıncalı olsa kimse yaptırmazdı doktorlarda yapmazdı zaten
Gizem1012 Yigit_Yagiz_Moms canım çoğunlukla erken yapılması öneriliyor hem travma açısından hemde erkek bebeklerde idrarda kristallesme olabilir diye erkek annesi olduğun icin sen daha iyi bilirsin bu durumu zaten neden böyle bir şey demiş ki sebebini de soyleseydi keske
Yigit_Yagiz_Moms Gizem1012 tıbbi bir terim kullandı ama ne olduğunu tam bilmiyorum. Sıkıntı olabiliyor ileride dedi benim de kafam çok karıştı bu ay yaptırmayı düşünüyordum
Birdunyabircennetannesi Yigit_Yagiz_Moms Devlet hastanesi yapmıyor küçükken Yenidoğan bebekken yapılmalı diyorlar
Gizem1012 Yigit_Yagiz_Moms Başka bir doktordan daha bilgi alın isterseniz belki bilmediğimiz bir olasılığı söylemiştir içiniz rahat etmiş olur
Thebaby5 Yigit_Yagiz_Moms Bu konuyu çok araştırıp ünlü prof cerrahlara gittim ve 6 yaşından önce yaptırmamam konusunda karar kıldım. Evet bebekken yaptırmak anne için kolaylık ama bir sürü komplikasyon oluşabiliyor yamuk kesme fazla kesme içe gömük pipi daha bir sürü saymıştı. Bende o yüzden 6 yaş ve sonrasını bekliyorum.
LaraCroftTombRaider Yigit_Yagiz_Moms Evet cerrahlar küçük yaşta önermiyor, ürologlar bişey olmaz diyor ama ilerde sorun çıkıyormuş genelde Küçükken belli olmaz zaten ergenlik ve sonrasında oluyormuş Ankara gazi hastanesindeki cerrahlar da önermemişti bize
Bett1 Yigit_Yagiz_Moms iki oğlumu da 2 aylıkken yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım biri 5 buçuk yaşında diğeri 9 buçuk aylık
livanurvealpinannesi61 Yigit_Yagiz_Moms ya 2 yaştan önce yada 6 yaştan sonra yapılmalı. Biz 5 aylıkken yaptırdık.
ekimkizi_ Yigit_Yagiz_Moms ben de gittim aynı şeyi söyledi narkoz verecekleri icinmis oyle söylemisti
ppzeynep Teusa Gayrimüslimler bile sağlıklı olduğu gerekçesiyle sünnet oluyorlar. Hiç duymamıştım sağlıksız diyen doktor. Çok ilginç.
Yineben Yigit_Yagiz_Moms evet eltimin oğlunu yapmadılar. Bende oğlumu hemen doğumca yaptırım dedim ama 1 yaşı bekledik pipisi sıkıntılıydı. Geçen gün oldu.