Ucansupurge Melissadgnn sagliksal bir problemin yoksa eğer kendini en iyi hissettigin kilonun senin için ideal olduğunu düşünüyorum. Herkes belirli kalıplar içerisinde olmak zorunda değil. Zayıf,şişman,kısa,uzun gibi sıfatlar bizi tanimlamaz
melegim71 Melissadgnn takmayin ama bence salmayin nasil yeme aliskanliginiz var bilmiyorum ama abur cuburu ekmegi karbonhidrat kesebilirseniz bence farki gorursunuz diye dusunuyorum en basidi sizde rahatsizsaniz kilonuzdan tabiki kilonuzu vermeniz lazim suan ben 165 58 kiloyum ve rahat ettigim bi kilo degul daha vermek istiyorum kendiniz hamgi kiloda iyiseniz rahat etcekseniz caba sarf edin ama misal hafta bi kendinizi odullendirin yani kendini fazla sıkı diyete sokmayin protein agirlikli beslenirseniz rahatlik hissediceksiniz siz o kiloda. Olnayip zayif olsaniz bile yedigimiz seylet zaten sagliksiz yani siz motive edin kendinizi zor ama basirirsiniz neguzel kilo vermeye baslamissiniz cidden kotu hissediyosaniz tok tutan iceceklerden toxlardan yararlanabilirsiniz
Sevemr Melissadgnn aynı dört ay önce doğum yaptım 70 le hamile kalmıştım, 91 le doğuma grdm. Şuan 82 falanım. Bnde iki çocukla evdeym sürekli. Yine sizin ki iyi, boyunuz en azından 1.65 bn 158 cm . O kadar kafaya takıyorum ki. Hiç bir şey olmuyor..
Merve450303 Melissadgnn kişinin vücut yapısıyla da ilgili bu canım yani kimisi 70 kiloda daha zayıf duruyor aynı boyda olmasına rağmen kimisi daha kilolu sen vücudunu biliyosundur ona göre hareket et mesela ben 165 boyundayım 70 75 kiloda güzel oluyom ama şuan bende 90 kilo oldum hamilelikten vermeye çalışıyorum
Ballikizim99 Melissadgnn yabi şartlandırmaya gerek yok ki biraz ara verin ama çok yiyipte verdiğiniz kiloları geri almayın ne güzel baya iyi kilo vermişsiniz şu anki kilonuzu korumaya çalışın şimdilik..
Sebusebu Melissadgnn boyun kaç bilmiyorum canım ama ben 2. Bebiş 8 aylık olana kadar hep 80 civarıydım. 2 aydır diyet yapıyorum evde leslie yapıyorum 72 e düştüm. Benim ideal kilom 60 ama 65 e razıyım :)
Hallagalley Melissadgnn daha yeni doğum yapmışsınız zamanla kendi kilonuzu bulursunuz🌸 çocuk doğurduk kolay şeyler değil bunlar 🥹
Lilaliya Melissadgnn canım ne güzel eşiniz sizden razı seviyor bu halınızı bence kendinizi üzmeyin hem piskolojik olarakta ne grk var mutlu olun kilo alınıp verilir bende 82 ,83 kiloyum eskiden 68 70 kiloydum tabiki kendini insan kötü hissediyor bazı kıyafetler olmuyor fln ama bol giyiniyorum bende kendimden mutluyum aslında vereceğimi biliyorm ama bazı rahatsızlıkların yuzundn spor yapamıyorum eşiniz size destek mutlu olun benim eşim öyle degl benim hasta olduğumu bile bile üstüme çok geliyor artık evde yabancı gibiyiz değil yabanciyiz o yuzdn eşiniz sizi her hali izle seviyor onu demek istedim kendinizi üzmeyin☺️
Melissadgnn Lilaliya tabiki bu bedeni biz tasiyoruz bu bedene biz bakiyoruz bizim mutlulugumuz en onemlisi tesekkur ederim 🙏🏻🌸