glovusum Merhabalar 💅🏻 Adetim biteli 9 gün oldu bittikten ertesi gün ilişkiye girdim hemen ardından doğum kontrol hpı kullandım ve şimdi kanama oluyorum bu durumu yaşayan varmı ?
Tosbikkkk glovusum ay çok farklı geldi bana canım bittiyse neden tekrar kanama olsunki Kadın doğum uzmanına gidebilirsin
Babygirll glovusum bende 6 gün oldu çıkalı eşimle bu hafta sık ilişkiye girdik şuan kanama olucam nedeeen havalardan sanırım
glovusum Tosbikkkk banada çok garip geldi dün gece gittim doktora ama doğum kontrol dengeni bozduğu için böylr kanama oldun dedi ilk defada hap kullanmıyorum acaba düzensiz kullandım diyemi bu şekilde oldu onuda bilmiyorum 🤷 bakalım bugün yine gideceğim hala kanamam durmuş değil
Ays1 Benimde 3 aylık iğne sonrası 2 aydır leke var nasıl durduracam bunu hastaneyle geçmez çünkü zaten ilacı kullandıktan sonra görülebilir birşey ben daha önce kullandım biliyorum da böyle olacağını ama lazer paketi aldım bir an önce bitsin istiyorum
glovusum Ays1 bu tarz iğne veya doğum kontrol haplarından dolayımı bu şekilde oldu sizede dün kanamam başladı şimdi de hafif ve kahverengi kanamam var
Ays1 glovusum 3 aylık iğnede kesinlike öyle normalde kahverengi leke oluyor ve ben her kullandığımda en az 2 ay leke görüyorum
Ays1 glovusum ama siz birşey kullanmadığınız halde böyle olmuşsa daha önce adetiniz kanı o orda bekledikçe kahverengiye dönüyor onu atmış oluyor sıkıntı yok yani
glovusum Ays1 evet aslında bende öyle düşündüm tam atamadım adeti herhalde dünden başladı kalanı atıyorum
Babygirll glovusum yok bir sıkıntı yok ama neden oluyor anlamıyorum ped alerjim var birde en çok o korkutuyor beni
Babygirll glovusum akıntıyla başlıyor ilkin ilaç kullanmazsam doktorumun tavsiyesi tabiki tedavi amaçlı 3 aydan sonra olursa kullanırsın dediği ilacı kullanırsam eğer akıntı gibi geliyor bi kaç saat sonra normale dönüyor ama ilaç kullanmazsam 10-15 gün kanamayım o sıra adet tarihimde giriyor bu sefer anlamıyorum adet dışı mı adetmi çok zorlanıyorum gitmediğim doktor vermediğim test kalmadı enfeksiyon var işte geçmiyor antibiyotik kullanınca mantar yapıyor kaşıntı yapıyor yani öyle bir imtihan