Ayseglpolat sedac23 2 aylık oğlum doğduğundan beri duşta alsa hep tek alt üstüne de sıfır kol atlet ve takımının üstünü giydiriyorum kundakla yattığı için ince yatırıyorum hep çok şükür bi sorun yaşamadık
Busraata33 sedac23 zıbın alt üst ince takım giydiriyorum onda bile sıcak,havalara bağlı mersindeyim buraya tam yaz geldi.
Eylul301023 sedac23 istanbul’dayız evde nerdeyse altıni hiç giydirmiyorum bezle çorapsız çok hoşuna gidiyor body ve sweatshirt giydirirsem de bir tane alt o kadar
Bebegim_28 sedac23 bana biraz çok gibi geldi.. Bi patikli pijama ve sweatshirt tarzında bişey giydirin. Gün içinde sırtı soğuk ise yelek giydirirsiniz..bu arada eşim de Balıkesirli🤭 kısmetse 2 ay sonra bizde geliriz 1 ay kadar kalırız ☺️
sedac23 ebraz evet hatta bazen yelek niyetine kısa kollu zıbın içine askılı zıbın en üste de takım giydiriyorum 😃
sedac23 queenx ya merkez sahil gibi değil ama ev 22 derece falan ay üzüldpm annem uyup napmışım 🥲 iyi ki sormuşum ya
adaatuna sedac23 ankarada yaşıyoruz gündüz tişortlu zıbınla dolaşıyor bacaklar meydanda hep😂😂 23-24 dereceydi bu hafta
Dilararden sedac23 bebekler keşfetmek için çığlak ayak gezmeli. Oğlım kış doğumlu. Ve biz Eskişehir gibi ayazlı bir şehirdeyix. Her zaman zıbın eşofman ve üstüne uzun kollu zıbın giyer ayakları da çorapsızdır
sumeyye126 sedac23 evim 26 25 derece 13 günlük patik zibin üstüne zun kollu bluz birde kundak ince penye battaniye ben ince giydiriyor sanıyorum üşüyor mu acaba uyumuyor ondan mıdır ki
Dilaradeniz sedac23 çok fazla giydiriyosunuz uzun kollu ince zıbın üstüne takim çok serinse bide yelek giydirebilirsiniz
pozitifanne06 sedac23 bugun kısa kollu zıbın ve bir pijamayla dışarı çıktık İstanbul’da, 5 aylık kızım, şimdi de aynı sekilde uyudu evin içi 24.5 derece
Aybuke54 sedac23 Sakarya da oturyorum kısa kollu ve kapri tayt la duruyor evde dışarı cikarken normal bı badi ve pantolon eşofman falan giydiriyorum