sedac23 Kızlar merhaba, beneğim bel aylık. Balıkesirdeyiz beneğimi hala içine bir patikli üstüne bi tayt falan giydiriyorum üstüne de zıbın artı orta kalın bi tahirt altına patikli giydirmesem mi üşür mü sizce
bebelac sedac23 çok değil mi biz İstanbul’dayiz sahil kesimindeyiz zıbın,ve alt üst takım birde çorap giydiriyorum bebeğim de 4.5 aylık
3kedili2bebekli sedac23 çok fazla o çocuk yanar öyle eviniz 16-17 derece falan olmalı ben İstanbul’dayım 4 ay 18 günlükler 40 dan sonra iki kat giydirmeyi bıraktım bı zıbın bı tulum o kadar şimdi de bı zıbın bı patikli alt gece de patiksiz alt yatırıyorum evim 23 derece
queenx sedac23 yani üst üste lahana gibi olmuş çocuk Balıkesir üstelik. İlk aydan sonra bizimle aynı seviyede giyebilir bebekler. Ben zıbın ve ince alt üst. Çorap giydirmiyorum , Ankara.
ebraz bebelac altındaki zıbın kısa kollumu bebeğim 7 aylık ben kısa kollu zıbın bide uzun kollu takım giydiriyorum
bebelac ebraz banyo yaptırdığım günler uzun kollu giydiriyorum ama evim çok sıcak petek yakmıyorum onun dışında ya sıfır kol yada kısa kol
sedac23 ebraz evet hatta bazen yelek niyetine kısa kollu zıbın içine askılı zıbın en üste de takım giydiriyorum 😃
Busratkgz bende elfyns bende ankaradayım endisleniyorum üşürse diye 8 aylığız bizde 😊 zibin ve tek uzun kollu ust altınada icine bir pijama ve ustune eşofman corap. veya ince kilotlu corap icine giydiriyorum abartımı 🙈
elfyns Busratkgz biz daha 2 ay 25 günlüğüz ama evimiz merkezi sistem di çok sıcaktı suan yanmıyor ama ev güney cephe havalar da iyi gidiyor erkek birde sevmiyor fazla bence çok giydirmeyin çocuk rahat etsin
elfyns Busratkgz ben soruyu soran sandım sizi ya ama bence bir zıbın bir de alt üst yeter ayağında da çorap ben gündüz bile bazen çorabı çıkarıyorum rahat ediyor seviniyor hemen 😉
sedac23 queenx ya merkez sahil gibi değil ama ev 22 derece falan ay üzüldpm annem uyup napmışım 🥲 iyi ki sormuşum ya
kahvelisianne sedac23 ben 2 ay 20 günlük bir tane zıbın üstüne alt üst takımı içine sadece ekstra ayağına patikli pijama tamam
limonzeytinmom sedac23 İstanbuldayız.3 gündür petekleri kapattık. 3.5 aylık kzıım kısa kol zıbın üzerine ince tulum giydiriyorum 🙄
linosko1 sedac23 bende cok giydiriyorum diye dusunuyorm. Zibin ve kilotlu corap ustune alt ust takim giydiriyorum. Trabzondayim henüz havalar oyle isinmadi evim merkezi dogalgaz belirli saatlerde yaniyor ama bilemiyorm hava biraz dha isinmali. Yasadiginiz şehire ve ev sicakligina bagli bir durum.
ayliiin Kısa kollu yada sıfır kol zıbın üstüne bi tulum ya da alt üst takım, tulumun yada pijama ayaklı ise çorap giydirmiyorum ayaklı değilse bi çift çorap okadar ikinci bi çorabı giydir ince ayakları şu gibi terliyor valla
Alimm35 sedac23 Bursa da yaşıyoruz 6 aylık olduk içlik giydirmiyorum artık atlet takımı çorabı erkek bebek zaten aşırı terliyor havalarda ısındı zaten