cagla_2112 Ucansupurge ya ben hiç Biberon kullanmadım doğum zamanı da ne olur ne olmaz diye kaynamış su içinde beklettim sonra yıkadım Biberon deterjanı ile. Ya bende şöyle bi psikoloji var sanki sütüm tam çocuğuma göre geliyo eğer sağarsam bebeğime kalmaz gibi düşünüyorum saçma ama hele bu ara nerdeyse saat başı emiyo
Ucansupurge cagla_2112 sagarsan artar mantık şu şekilde memede süt biter beyne sinyal gider bebeğe süt yetmiyor daha fazla süt üretimi yapılmalı 😊 Emzirdikten sonra memeyi bosaltirsan eğer memede ki süt üretimi artar.
Bebegim38 cagla_2112 medela çok iyi makina parçalar tam oturmamış olabilir, bir de masaj modunda başlar makinalar genelde 1-2 dk sonra sağım moduna almanız gerekir yoksa sağım yapmaz.
cagla_2112 Bebegim38 bu makinede bi çark gibi bisey var minimum maksimum ayar yapılıyor masaj modu bilmiyorum kendi kendine mi geçer acaba. Biberon içinde beyaz bi parça var onu söküp taktım oldu maksimum ayarda açık kalmış acayip canım yandı normal mi? Düşük ayara aldım biraz biraz sagmaya başladı ama çok huylandim acıdı devam edemedim
cagla_2112 Ucansupurge eveet bu mantığı biliyorum ama çocuğum çok sık emmek istiyor bu ara yani sağım yaptım diyelim belki o da emmek isticek bu sefer hemen dolmayacak meme. Biraz sağıp buzluğa atmak istedim ama hiç yapamadım 😊
cagla_2112 Ucansupurge bide o beyaz parçayı çıkarıp taktım sonra deniyim dedim maksimum ayarda kalmış bi canım yandı dedim ne oluyor bu kadar acıması normal mi hemen kapattım sonra makineyi. Minimum ayara getirdim biraz çıkmaya başladı ama hiç benlik bi is değilmiş yaa acıyor yani
cagla_2112 Ucansupurge bide derler ya Göğüs ucunda bissürü delik olur sağarken bakıyorum sankii tek delikten çıkıyor Süt. Şuan minimum ayarda sağıyorum bakalım ayy heyecanlandım 😁
Ucansupurge cagla_2112 bebisi 2 saaten 2 saate emzireceksin büyüdükçe bu ara artacak 3 saate sonra 4 saate çıkacak. Emzirdin sağ koy dolaba. 2 saate gene dolar. Sürekli emmek istemesi iç güdüsel aciktigi için değil sakinledigi için emmek ister
Ucansupurge cagla_2112 ilk ayarda 5dk sağ sonra yüksek ayara çekersin acıması normal yüksekte baslatirsa
Bebegim38 cagla_2112 evet kademeli yükseltmezseniz hem acır hem yara olur. 1-2 dakika en düşükte sonra artıra artıra sağıp eksikte eksikte bırakınca çok süt geliyor ☺️
Ucansupurge cagla_2112 acayip delik var bu arada 😂 zamanla açılır diğerleri de ben sagarken bakıyordum 7-8 delikten geliyordu. Çok sagdim ben ya uzun süre. Meme reddi olmuştu sağıp vermeye çalışıyordum ah ahh
cagla_2112 Ucansupurge yok valla belli olmuyor bazen 1 saat sonra geri istiyor bu ara sıklaştı hele akşam üzeri Azalıyor mu ne oluyorsa biri kesmiyor diğer memeyi de veriyorum
cagla_2112 Keremikobayky yabancı bi video buldum motorun Ağız kısmını suya koydu çalıştırdı bende yaptım bide Biberon içinde beyaz silikon kapakçık gibi bişey vardı onu çıkar tak yaptım iki işlemden biri işe yaradı sanırım 😊
Keremikobayky cagla_2112 medela en iyi pompa markasıdır ben hastane tipini kullanmıştım lansinoh avent yanından bile geçmez youtube da markanın kendi videolarına bakın gayet açıklayıcı anlatmış
cagla_2112 Gryffindor ayy Allah razı olsunn cümlemize inşallahh ana yüreği işte yettiğini bilsem de daha fazla olsun iyice doysun ıstiyorumm☺
nevermore Bunların valfleri eskiyebiliyor, yedeği var mı içindeki beyaz parçanın değiştirilmesi gerekiyor sanırım, bende de medela var ama bir sonraki modeli valfi daha farklı
cagla_2112 nevermore yedeği var ama sanırım daha önce kullanılmış. yabancı bi video buldum motorun Ağız kısmını suya koydu çalıştırdı bende yaptım bide dediğiniz beyaz parçayı çıkar tak yaptım iki işlemden biri işe yaradı sanırım