Bugleminannesi28 Kızlar gorumcem evleniyor fakat düğün yapmayacak. Nikaha gidecek nikah sonrasi after parti gibi eğlence yapacaklar bir salon veya cafede tesettürlüyüm abiye ağır kaçar sanki bilemedim sizce ne gitmeliyim önerisi olan?
devrim_gnl Bugleminannesi28 bej renklerinde güzel bı elbise olabilir ne günlük ne dugunluk😅ben burdayım cinsinden
Mazikeen Bugleminannesi28 abiye giyilmez afterda konsept vardır zaten ona göre karar verirsiniz benim konsept rengim lilaydı mesela
Bugleminannesi28 Sadeturkkahvesi oda çok sıradan olmaz mı bu arada 23 yaşındayım gorumcemi ve çevresini biliyorsam abartı olur hep ama ben hem sade hem şık olmak istiyorum basitte dursun istemem
Sadeturkkahvesi Bugleminannesi28 bence sıradan olmaz çok şık klas takımlar var taşlı tuşlu çok havalı gömlekler var basit kumaş pantolon gömlek olarak düşünme
Bugleminannesi28 devrim_gnl shshshdh ay bilemedim renginde değilim tabi ama diyorum karalara mi burunsem siyah ağır bir renk ama hem şık gösterebilecek bir renk syejxhjd 😂
devrim_gnl Bugleminannesi28 siyah çok severim dolabimin yarıdan fazlası siyah,😅eşimden bı üst istemiştim bunlarin hepsi siyah hangisi hangi nerden bikecem diyo 😁ama after parti eğlenilecek bı ortam. Cıvıl cıvıl da olabilirsnz
Bugleminannesi28 devrim_gnl ay bilemedim ya kafam çok karıştı herkes abartıp bende hiç ödenmemiş gibi durmak istemiyorum birde herkes abiyeyle çıkarsa ben şok shjsjdjd 😂
devrim_gnl Bugleminannesi28 yasinzda çok uygun 23 yaşında gencecik insanlarız😅ben oyumu sık bı elbiseden yana kullanıyorum😁
Bugleminannesi28 Mazikeen öyle değil kuzum after dedim ama bir konsept yok yani ufak çaplı arkadaş aile çevresi eğlence yapcak yemekli sırf düğün yapmadı diye
Bugleminannesi28 devrim_gnl bende öyle düşünüyorum açıkcasi bunları buldum renklerine takılma seçilir modeller nasıl sence veya hangisi olabilir tulumd aklıma yattı ama bilemedim elbise ağır basıyor shjdhdh 😂
devrim_gnl Bugleminannesi28 elbise cidden güzelmiş, sizi ön plana taşıyacak bı kumaş , kesimi de çok guzel
Bugleminannesi28 Mazikeen vücut hatları belli etmezse bende çok beğendim onu gerçi zayıfım belli edeceğini sanmıyorum ama
Mazikeen Bugleminannesi28 kapalı olmadığım için bişey diyemeyeceğim o konuda ama çok şık kapalı olsam böyle giyerdim muhtemelen
Bugleminannesi28 Sadeturkkahvesi ay evet yukarıda attım pantolon üst takımı ona benzer bir sürü taşlı tuşlu değişik farklı modeller var gerçekten olabilir detaylı bakmam lazm hem rahat oluyor hareket etmesi hem abartı olmuyor hemde sık duruyor. Öyle birsey de tercih edebilirim elbise de tercih edebilirim ama elbiselere bakıyorum ya çok sık ya çok sıradan ortası yok.yada üstte attığım tulum vs olabilir gibi geldi hatları belli etmezse
Bugleminannesi28 Uykusuzhergeceeee ay evet heralde öyle birsey olacak başta sıradan geldi ama çok sık takımlar var hem sade hem şık gösteriyor elbise istiyordum aslında yaşımdan ötürü cıvıl cıvıl ama genelde ya çok abartı yada çok günlükler ortasını bulamadım