nbanba Ben böyle bir şey görmedim. Oğlum 30 dkda bir 1 saatte bir uyanip duruyor geceleri. Emziriyorum anca öyle uyuyor oda nadir çığlık kıyameti. Acaba emzirmesem mi ona mi alskir yoksa atakdan dolayi mi böyle
tuba2323 nbanba Ay atağı maalesef Uzun bir atak bazılarında kısa da sürüyor bizde 3 haftayı geçmişti. Uyku için dirense de uyutmaya çalışın dışarı da uyuturdum ben. 4. Ay atağından çıkınca enkazdan çıkmış gibiydik 😀
Aycan15 nbanba atak haftası canım 🥹allah yardımcın olsun ben beyaz gürltü açardım öyle 😅 sen bide 8.9. Ay atak haftasını yaşa 😅 gerçekten evlt çok zor bişeymiş
seralce 4 ay 18 günlük bebeğim bizde de durumlar öyle 🫠 4 aya girdi gireli ya iki saatte ya da saat başı kalkıyor normalde 3.aylarda gece uykusunda 4 saat uyur öyle kalkardı ama şuan malesef durumlar çok değişti acaba diş mi dyorum ben
nbanba seralce aynen 3-4 saat uyuduğu da bile az diyordum keşke 6-7 saat uyusa diyordum şimdi 3 saate razıyım:(
nbanba Cileklipastam ben mama vermeyi bile düşünüyorum çünkü ben uykusuz kalınca çok gergin oluyorum ki oğlumda öyle yorgun oluyor ..
nbanba Aycan15 ne beyaz gürültü ne dua ne ninni ne benim sesim ne pispisss asla binayı inletiyor .. cidden zormuş Allah yardımcimiz olsun.
adel18 nbanba bizde birebir aynıyız ya 4ay9gün iki haftadır neredeyse böyleyiz ama iki gündür pik yaptı kucakta da durmuyor asla dün artık oturup ağladım hüngür hüngür bitik haldeyim sadece benim mi çocuğum böyle diye düşünüyordum yalnız değilmişim 🫂 dişinde eklendiğini düşünüyorum ben üzerine
alyaumit Aynı durumdayız :( Ağlamıyor ama saat başı kalkıyor, ayaklarını vuruyor beşiğe pat pat uyandırmak için, kucakta emerken uyumaya devam ediyor beşiğe koyunca geei uyanıyor :( Ne yapmak lazım acaba ?
nbanba alyaumit benim üstüne birde meme reddi var yazmayı unutmuşum. Neler yapabiliriz bende bilmiyorum bence sadece sabır ve zaman ….
Cileklipastam nbanba valla gaz sancisi icin almistik hic uyumuyodu gunduz hamaktam sonra uyumaya basladi. Gecede yataginda yatiyodu son gunlerde gecede hamak istiyor
ozgec Deliricem 3. Aydan beri böyle gunduz heleyse aglaya aglauanuyutuyorum uykusu var dırenıyo aglıyo delırıcem az kaldı canım cıkıyo atakmı ne bu ya