153s34 kader_78 spreyli mop aldim halaaaaa gelmesini bekliyorum.onunla her gun fıs fıs silicem dha da toz olursa artik yeter yani 🤣🤣 bnde sicak suyla yapiyorum cok hos oluyor 😂
kader_78 153s34 valla kanka. Bu robot süpürge var hem süpürüyor hem siliyor ondan istiyorum en iyisi o😂😂😂
153s34 kader_78 robot var bende de sadece supurmeli ama yok anam o tozlar hala orda duruyor. Sinirimi bozuyor 😂😂
kader_78 153s34 saten o tozlar hiç yok olmuyor ki canım ya saten benim kız o evi dağıtıkca ben topluyorum😂
Bir-prens-annesiii 153s34 ben az bişey Arap sabunu az bişey beyaz sirke az bişey domestos bir kapak da yüzey temizleyici koyuyorum yerler hem parlıyor hemde ev mis gibi kokuyor
muazinannesii 153s34 Bacım pardonda senin bos vaktin cok galiba 3 defa yermi silinir 🤣 yurutecle peşime dolanan 8 aylık oglumla evi zor süpürüyorumda bendemi bi problem var acaba 🤔🤔🤭
153s34 muazinannesii kzzz biri dha oyle anlamis 😂😂 ben suan oyle yapmiyorum. Zaten bayagidir yeri silemme sebebim 7,5aylik oglusum😂 bebekten onceki temzligi diyordum yaa. Yoksa smdi bi kere silsem hatta bezi degdirsem bile yetecek 😂
Milkmama 153s34 o dediğiniz mavi deterjan ile kayıp merdivenden düşüyordum dikkatli olun yerlerde kullanmayın