biyiksiz_yorumcu esmanr bu hastalık zor iyileşiyor burnunu sürekli temizleyin ilaçlarını düzenli verin yapıcak başka birşey yok çünkü
rasmina esmanr Burnu tıkalı olduğu zaman günde 2 3 kere serum suyu şırınga yapyordum uyku öncesi iyi gelirdi benim kızıma ve yan yatırın daha çok sıvı alsın beslensin ama bu dönemler iştahi azalabilir zorlamamak lazım
esmanr biyiksiz_yorumcu benim eşim birde gıt kafalı anlatamıyorum götürelim diyorum çocuğun birşeyi yok diyor
Kubraaybars esmanr kesinlikle farklı doktora götür sadece calpol ile olmuyor başıma geldi rsv oldu her doktor calpol ve augmentin verdiler bir boka yaramadı özele götürdüm prospan verdiler 2 ay süren İllet hastalık 3 günde geçti
annemioldumbensimdi_ esmanr daha çok küçük olduğu için ilaç vermek istememiştir bence doktor. Bol bol sarımsak tüketip emzirin bebeğinizi burnunu da devamlı açın yattığı yere soğana karanfil batırıp koyun Umarım çabuk iyileşir
gamzekuzeyege Kubraaybars prospan için daha küçük ama öksürük ilaçları en az 6 aydan sonra başlanmalı eczacıyım yanlış anlamayın söylemek istedim
Mommmssss95 esmanr çok geçmiş olsun benim kızım da 4 aylıkken çok hastalanmıştı 3 gün ateş sonrası öksürüğü epey uzun sürmüştü. Burun temizliği çok önemli ciğerlerine inmemesi adına. Emziriyorsanız eğer sarımsaklı çorba vs için ki ona geçsin doğal antibiyotik niyetine. Nebülizatörünüz varsa uykuda da soğuk buhar tutun rahatlatır. Yine uyurken odanıza kesilmiş soğana karanfil takın leş gibi kokuyor ama bence çok etkili. Hastalık süresince başını yükselterek uyutmak daha konforlu bi uyku sağlıyor yastık ya da varsa reflü yatağında yatırmak iyi gelir. Ateşini sık sık kontrol edin mutlaka yükseldiği takdirde üstünü inceltip elini yüzünü yıkayıp ilacını içirin. Acil şifalar diliyorum
rasmina Uykuya dalınca yan çevirin öylede kizarsa nasıl rahat ederse öyle yatsın Benim kızımda sırt üstu seviyor yatmayı ama bu seferde başının arka tarafında saç çıkmıyor yani sizin daha küçük şimdiden arada yan da yatarsa böyle bir sorun olmaz
Kubraaybars gamzekuzeyege biz 4.5 aylıktık kullanmak zorunda kaldığımızda çünkü 2 aydır süren rsv virüsü olmuştu ve asla geçmiyordu çocuğum ne yemek yiyebiliyordu ne şey ayy aklıma geldi çok kötü zamanlardı. Özel hastahanede yazmışlardı ve gerçekten çok iyi gelmişti sizden duydum şuanda bitkisel çok iyi diyordu herkes
sinmedi- esmanr saat başı beslemeye çalış canım benim bebeğim de olmuştu istemese de sürekli vermeye çalışıyordum biberonla içmezse cay kaşığıyla vermeye çalış çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir
Bibebek_ esmanr ya iburamin zero var çay kaşığının ucuyla versen olur mu bilemedim doktora sor bi ben ilk 10 aylıkken kullandım bir çay kaşığı kadar şu an 1,5 yaşında 1 tatlı kaşığının 4/3 ü kadar veriyorum. İlaç çok güzel çok hızlı toparlanıyor ama gelgelim senin bebeğin küçük bişey dersem yanlış yönlendiririm. Eşine bakma sen kendin götür imkan varsa Allah korusun ciğere iner tövbe haşa bronşit olur daha zor olur