Mavii90 arsentopik uzun süre pişmemiş oluyorlar yani pişme süreleri kısa olduğu için çiğ kabul ediyor.. Haşlanmış yumurta en az on dk kaynayacak dedi mesela.
Melo29 bussyy1710 ben şu an sadece derisini takip ediyorum egzama olacak mı diye alerji teşhisi konduğunda da sadece egzaması vardı başka bir tepki gösteriyorsa da ben anlayamıyorum mesela huzursuz olsa anlayamam çünkü genelde huzursuz 😂
bussyy1710 Melo29 zaten kan gelmediği sürece tolere edebiliyormuş alerjeni. Doktor onlarla da tanışması lazım vücudun dedi bize
arsentopik Melo29 işte bende anlayamam ki huysuzluguyla çünkü zaten omcesındede huzursuz oldugu anlar çok oldu
arsentopik bussyy1710 Yani küçük küçük yüzünde sivilce attı ama kanı yok şuan şükür o zaman devam edıyorum
bussyy1710 arsentopik yumurta egzamayı arttıran yiyecek dedi doktor ona takılma dedi bilmiyorum valla ama ben haşlanmış yemiyorum hala kekin içinde falan yiyorum un yumurta su çorba yapıp nane yakıyorum üstüne yoğurt çorbası gibi oluyor. Süt ürünlerine de alerjimiz var bizim
arsentopik bussyy1710 süt ürünleri diyetınıx devam ediyormu ben bu hafta yumurtayı haftaya sütü açıyoruk deneyecem yani
bussyy1710 arsentopik süt ürünleri devam ediyor evet biz de kan geliyordu kakadan süt ürünlerinde sanırım biraz daha devam eder o. Tek temennnim biran önce geçmesi. Normal mama yiyebilmesi bebeğimin. 5 aylık olmak üzereyiz biz. Hemen geçeceğini sanmıyorum ama bakalım nasip.
arsentopik bussyy1710 biz 1.5 aylıkken diyete başladık sür süt ürünleri yumurta dana eti susam kuruyemiş domates bildiklerim bunlardı en azından şimdi bu hafta yumurta denemesindeyız direk ye dedi bana geriis zaman kaybıymış haftayada süt denemesi yapacaz
arsentopik bussyy1710 biz aptamil pregomın kullanıyoruz tadı berbattı 2 ay ugrastım olmadı vamılya çubugu ile zar zor alıştı
Asaf55 Bana da doktor sütlaç yap fırında da iyice pişir öyle ye dedi yaptm Bi sıkıntı çıkmadı ama peynir yoğurt yeme onların birleşimi farklı oluyor dedi kafam çok karışık bebeğime nasıl başlayım onu şaşırdım
Asaf55 Yumurta zaten 2 yaşına kadar yasak dedi benim ki tavuk çok seviyor yiyordu oda yumurta alerjisi ni baya tetiklemis onada dikkat edin
bussyy1710 arsentopik benimki alışmadı gözün yaş akıyor içerken kıyamadım vermeyecem bi daha Evolvia aldım onu deneyeceğim. Alfamino var evde bide bakalım
esmerimkiz arsentopik bizimde yumurtaya alerjimiz vardı ilk başta keklerde börek çörekleri tarzı şeylerde denedik bir sıkıntı olmadi 3gun üst üste haşlanmış yedim bir sıkıntı çıkmadı aradan bir müddet geçti tavada denedim 3gun boyunca sıkıntı çıkmayınca devam etmeye başladık yumurta yemeğe