mom1900 Benimki doğduğundan beri en fazla 1 buçuk saat yatıyor o yüzden bünye alıştı normali bu diyorum 😂
Yagmurrr54 dorukdemir3 alıştırdıgınız için öyle uyumak istiyorum benim bebeğim 3 aylık yatagında salayınca uyuyor ve geceleri 3 kere kalkıyorum 3 4 saat uyuyor mama veriyorum ama 3 aylık 100 ml veriyorum
dorukdemir3 mom1900 sizdemi benim gibi memede uyutuyorsunuz emzik almadi benimki siz bi deneyin isterseniz
mom1900 dorukdemir3 emzik de veriyorum aslında ama gece kalkınca meme istiyor illa. Bazen memede bazen ayakta sallayarak uyutuyorum
nesrinuras dorukdemir3 Benim de altı aya yaklaşırken öyleydi saat başı kalkmaya başlamıştı ama diştenmiş 10 gün arayla 2 diş çıkardı sonra rahatladık eski düzenimize döndük damaklarına bir bakın belki diştendir
dorukdemir3 mom1900 umarım artık 1 yaşlarındada kalkmazlar günde 4bycuk saat falan uyuyorum bazen 5 ev işi yemek yapacak halim kalmıyor
mom1900 dorukdemir3 zaten büyüyünce düzelecek diye dişimi sıkıyorum. Sıka sıka diş kalır umarım o zamana kadar 😂
dorukdemir3 mom1900 inşallah cidden zor ya 3.yü istiyordum aslında ama bıda asla diyorum şimdi dün gece aynen sizinki gibi saat başı kalktı insanda uyku diye birşey kalmıyor o kadar sinirli ve agresif oldum ki afedersiniz evimide bok götürüyor🥺
yusros1350 dorukdemir3 benimde aynı her saat başı meme için kalkıyor desem yalan olmaz. Dişten kaynaklı diye düşünüyorum. Yada 6. Ay atağı 🥲