gncglozclk Kızım 2 bucuk aylık ara ara gozleri kızarıyordu bugun gıttık antibiyotik damla verdi oglen ve aksam verdım 6 saat arayla yazıyor zaten ama verdikten sonra ıkı gozunde cok kızarma oluyor normal mı yan etkisinde bu belirti var
enguzeli gncglozclk normal kendinize bir damlanın yakıyor zaten aşırı kızarıyorsa doktora danışın yine de
gncglozclk enguzeli kızarıyor baya ıkısıde en iyisi kullanmayım masaj yap dedi bıde onunla devam edim goz doktoru devlette tekrar gidemem de
enguzeli gncglozclk yani benim oğlumun aşırı çapak olduğunda kullandım onu gözünü açamıyordu . Full fresh vardı temizleme suyu onu kullanabilirsiniz geçene kadar sadece kızarma için netira ağır olabilir
gncglozclk enguzeli sadece ara ara kızarma vardı ama bu kadar degıldi damladan sonra cok oldu yavrumun yaa cayla sıl demis kardesım de oda 6 ay surdu yegenımın ona damla vermemısler masaj yap demıs oda cok capaklanır ve kapanırdı
enguzeli gncglozclk bence siz ellerinizi ter temiz yıkayın ara ara masaj yapın Allah şifa versin hemen inşallah
gncglozclk enguzeli amin canım 🤲 Allah razı olsun oyle yapım ben en iyisi doğdun beri var aslında kızarıklık ara ara oluyordu geciyordu 3 gunde bi bugünde kontrolde soyledım antibiyotik verdi masaj yap dedi 11 ay surermıs en fazla oyle dedi yan etkisine baktım goz kızarması var