YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU sek_kahve buna çok sevindim ya tereddüt ederek almıştım ama iyiki almışım o zaman teşekkür ederim 🥰
2_anne_ karanaliakgn ben de şurada bekleyim. Antalya ve Muğla’ya gidebiliriz. Hava da ısınmaya başladı. Yorumlara bakıp ben de sipariş vereceğim
aley1711 @“karanaliakgn” Ben Rossmann ın babydream markasını aldım Antalya’da yaşıyorum mecbur bebeğime çok lazım.
limonzeytinmom karanaliakgn Gecen sene kızım 21 23 ay arasındaydı biz cok tatil yaptık ve sürekli güneşte denizdeydim beyaz tenli. Nivea kids kullandık krem olanı cok memnun kaldım. Bu sene 31 33 ay olacak ve küçğk bebeğimde 7 8 aylık olacak yine nivea kids sprey ve krem olanı aldım 50 faktör.
Begm_i karanaliakgn birkaç takip ettiğim doktorun önerisi ve benim başka ürünlerini alıp çok beğenmem sebebiyle temiz içerikli olması önceliğim ‘incia’ marka aldım.
3kedili2bebekli YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ya ama tenleri çok hassas ya korkuyordum ya yanarlarsa diye havalar erken ısındı puset örtüsü kullansam bu sefer güneşten faydalanamayacaklar 🥺
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 3kedili2bebekli kaç aylık bebeğiniz şapka vs taksanız. Doktorlar önermiyorlar o yüzden dedim bende bizde çok sıcak bir memleketteyiz bebeğim 7 aylık olacak yani tam yaza denk geldi o yönden şanslı olduk biraz
3kedili2bebekli YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 4.5 aylıklar bere bile takmadilar neyse bulacağız demek ki bir yöntem aslında anlamam lazımdı tüm kremlerde 6 aydan büyük bebekler için diyor teşekkür ederiimm
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU 3kedili2bebekli rica ederim ne demek az kalmış zaten havalar iyice ısınmaya kullanmaya başlarsınız 🥰
arya23 karanaliakgn ben de hangisini alsam diye düşünüyorum, sanırım mustela tercih edeceğim, mustelanın diğer ürünlerini kullanıyorum çok memnunum, içeriği de doğal o yüzden güneş kremini de almak istiyorum