EypMom ilaydasrin_1 yavaş ilerlemiş evet bin küsürlerde çıkması lazımdı ama 300 lerdeyken kese görünür ki
ilaydasrin_1 EypMom bugün 882 çıktı yine görünmedi.🥲 farklı bir doktora gideyim diyorum bayramdan sonra
HEY03D ilaydasrin_1 ben boş gebelik geçirdim çok yavaş artmıştı beta mesela 26 çıktı 2 gün sonra 48 1 hafta sonra 500 böyle yavaştı
HEY03D HEY03D ultrason da kese gözüküyor hamilelik oluşmuş ama bebek oluşmamış su dolu boş kese gözüküyor. Ben kürtaj oldum. Sonra 2 ay korunduk doktor gerek yok dedi ama o dönem covıd vardı 2 ay sonra ilk denememizde tekrar hamile kaldım sağlıklı bir gebelikti 2 yaşında oğlum var
ilkimnk ilaydasrin_1 kese oluyor ama içinde bebek olmuyor, benim 3000 olduğunda bile vajinal ultrason ile görmüştük. Değeriniz biraz yavaş artıyor normalde ertesi güne ikiye katlanarak artması gerekiyor. İnşallah bir sıkıntı olmadan görürsünüz bebeğinizi
ilaydasrin_1 papatya_1125 evet bende öyle yapayım dedim, bayram tatili araya giriyor bayramdan sonra gideyim değil mi
ilaydasrin_1 EypMom 1 haftada 500 artmışsa değerim , 1 hafta sonra 880′den 1400′lere çıkmış olacak yine görünmez diye korkuyorum. bayramdan sonra garanti olur diye düşündüm
papatya_1125 ilaydasrin_1 bir şey daha soracağım Yani kesin Hiç mi görünmedi Mesela benim adet tarihime uyumamıştı. GEbelik 5+3 falan çıkmıştı ama kese göründü.sadece boş mu dolu mu bilemiyorum 2 hafta sonra gel demişti.
EypMom ilaydasrin_1 sağlıksız olsa da lekelenme olur diye düşünüyorım ama bilemedim inşallah sağlıklıdır 💐🌼 güzel haberler verirsin bize de
ilaydasrin_1 papatya_1125 hiç görünmedi evet göremiyorum dedi doktor. regl tarihimi falan da doğru hatırlıyorum normal şartlarda şuan 5+4 üm. maalesef birşey görünmedi cuma günü tekrar gel dedi ama ben erken olduğunu düşünmeye başladım 1 haftada 500 artınca biraz daha bekleyeyim diyorum
papatya_1125 ilaydasrin_1 geç döllenme olabilir.sağlıksız gebelikse bebeği rahim atar diye düşünüyorum. Bir Ebe ile demişti.insallah hemşire veya Ebe hanımlar görüp yazar size
ilaydasrin_1 papatya_1125 inşallah sağlıklıdır 💗 ilk çocuğum şuan 21 aylık, bunu öğrenince çok ağlamıştım hiç istememiştim.. sonradan alıştım yavaş yavaş, yaparım ben üstesinden gelirim dedim ama böyle birşeyle karşılaştım 🥲
Aminem ilaydasrin_1 bence geciktirmeyin sağlıklı gebeliklerde beta çok düzenli artar benm betam 2900 kadar harika ilerledi betam ama kese yoktu ve bı anda dış gebelik ic kanama dan ameliyata alındım 16 gün önce iki.gunde bı düzenli beta ver ilerlemeden sagliksz gebelikse müdahale ederler
ilaydasrin_1 Aminem teşekkür ederim ben 2 gün sonra tekrar kan vereyim olmadı farklı bir doktora daha görünürüm iyice korkmaya başladım 🥲🙏🏼🤦🏻♀️
theregiaa ilaydasrin_1 Ben ilk öğrendiğimde betam 7.3 çıkmıştı doktorum 3 gün sonra tekrar çağırdı betam 87.6 çıkmıştı
ilaydasrin_1 theregiaa olması gereken de düzenli artması 2 günde 2 kat artış göstermesi. sizinki gibi yani.. benim 1 haftada 500 artış göstermesi, yavaş yükselmesi, kese görünmemesi.. bunlar korkutuyor 🥲