hanimkizim merryleydi ya nokta falan koymadı ne biliyim benim de koymak aklıma gelmedi hani o an üzüldüm gerildim 😞
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi hanimkizim evet küpe takmayın kapanır büyüyünce daha iyi olur deldirirsiniz tekrar. Ben kızımın kulağını deldirdim iki hafta çıkarmayın yoksa kapanır dedi
hanimkizim Uykusuz-annee hemen kapanır mı acep ne kadar sürer kapanması çıkarınca merhem falan sürmeli miyim
Uykusuz-annee hanimkizim bişey surmenize gerek yok hemen kapanır 1 aya kalmaz ama tekrar deldirmek için izin geçmesini bekleyin mutlaka
_Bihterziyagil_ hanimkizim tamam canım bu kadar strese girmene gerek yok sonuçta daha çok yeni çıkart küpeyi kapansın bi faha deldirmeye giderken de sen ayarla nokta koy ya da orda söyle nokta koyarak delin diye uyar 😊
Annesi23 hanimkizim bence de küpeyi çıkarın kapanır daha küçük çünkü. Benimkini yamuk delmisler her küpe taktığmda küfrediyorum büyük küpe takınca biri aşağıda biri yukarıda çok komik duruyo
Sessizzzz hanimkizim küpeyi takmayın hemen kapanır benimnbile bu yaşımda 5 ay da mı nekapandi stres yapacak birşey yok
Bebegim3535 hanimkizim küpeyi çıkarın kapansın. Aynısını bende yapmışlar hala yamuk deliğim. Kendimde olduğundan kızımda korktum deldirmedim kendisi 4 yaşında heveslendi öyle deldirdik. Bence acele etmeyin küpe takmak için.
_Bihterziyagil_ ebrarcansu01 benimde öyle ya annem yorgan ignesi ile deldirmiş komşuya ip takılı kaldırdı bi de 😂😂😂😂jahaha
kahvekokusuu hanimkizim kupeyi takmayin kapanir benimde öyle olmuştu kapanmıştı hemde 9 yasindaydim bebekken daha çabuk kapanır
ebrarcansu01 hanimkizim valla kız çok cesurca bir hareket ben 2 buçuk yaşında deldirdim kızımın kulağını düşün 😂bu arada amin canım 🥰