231123_ 4 ay 9 günlük olan kızım meme reddi yaşıyor 4 gün önce aşılarını yaptırdık ondan diye düşündük ama aşı yerleri iyileşmesine rağmen hala devam ediyor memeye yatınca ağlama krizlerine giriyor ve emmiyor acil yardım edin lütfen
Ardenaden Dusta emzirmeye calisin zorlamdan stres olmadan salincakngbi bseyde sallanarak ya da arabada gezerek emzirmeyi deneyin
gamzekuzeyege Benimde oğlum aynı şekilde ayakta gezerek emzirmeye çalıştım çok etkili olmadı en fazla 5 dakika sürüyor emmesi mamada veriyorum ek olarak sütüm yok diye çok ama artık emmek istemiyor galiba ağlıyo emzirirken
231123_ gamzekuzeyege bizim gaz sorunumuz varmış birde ekstre Demir ilacı vermişlerdi ondan kaynaklı kazasında sertleşme olmuş ondan dolayıymış karnını ve kakasını kontrol edin daha olmadı acile götürün
gamzekuzeyege 231123_ kakasına bakıyorum sürekli bende aralıklarla D vitamini veriyorum ama ben 2 gün falan mama verdim sürekli emziremedim ondan unuttu galiba sizin suan emiyo mu peki
hgygthmz Benimde aynı 3ay23gunluk uykudan uyandımi emiyor uyanıkken emmiyor zorlayinca daha çok ağlıyor itiyor beni böyle devam ederse sütüm kesilecek diye çok korkuyorum