naznasel Kızlar bu neyin nesi kızım 3-4 aydır uykuya direniyor uyumuyor uykusu gelince direniyor zorla uyuyor bunu bi arkadaşım önerdi ama ben bilmeden kullanmak istemiyorum neyin nesi bu
alparslan1_ naznasel doktora sorun arkadaşınızın tavsiyesiyle alınacak bir ilaç değil içeriği hiç temiz değil. Cocuğa sersemlik veriyormuş sadece onu da burda okudum. Ama doktorları veren de var. Dediğim gibi bir doktora sorun isterseniz
151215 naznasel biz kullandık arada da veriyoruz doktor kullanabilirsiniz bitkisel demişti sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyor sersemlik yapmadı bizde .
Glcntna naznasel 27 aylık olum 1 haftadır gece 11 de kalkıp 5 e kadar ağlıyor herşeyi temiz çıktı doktorumuz dönemsel olduğunu söyledi ama ben ve bebeğim perişan olduk o yüzden bize bu damlayı verdi ama sürekli değil damlayı alınca rahat uyuyor ve 5 saat etki etti bizde sonra yine ağlıyor ama en azından 5 saat uyuyoruz 2 kere kullandık henüz . Doktorumuz sorununu gölgelemeyin dediğinden ilk uyuduğunda değilde gece uykuya direnme krizinde beriyoruz kendide uyumak istiyor ama uyuyamıyordu.
_tuuggcce_ İçerik yönünden temiz değil. Doktor Osman Gönülal takip ediyorum, tavsiye etmiyor. Yine bilemem sizde doktorunuza danışın. Veren doktorlarda var. Ben doğru bulmuyorum açıkcası
naznasel _tuuggcce_ alparslan1_ 151215 bende açıkçası pek berme taraftarı değilim böyle şeylereok dikkat ederi osman gönülal hep rakip ediyorum doktora danışacağım ama bende veremeyeceğim gibi duruyor normalde bile ihtiyaç olmadan ilaç dahi vermem en iyisi vermemek
dlkuznnn naznasel uykuya geçişte kolaylık sağlıyor bizde de uykumuz var ama uykuya geçemiyoruz ben 2 ay kullandım bizde gram etki etmedi ama faydasını gören çok tanıdığım var .
yavrupotuncek naznasel Melisa çayı hem için hem bebeğe içirin en doğalı Osman gönülal doktorun tavsiyesi YouTube dan izleyebilirsiniz