mihriblue Merhabalar spiral taktırmayı düşünüyorum bunun için sadece gitmek yeterli mi yoksa kan almaya falan yönlendiriyolar mı bide adetli olmak şart mı
S_x_w mihriblue adetli olmak şart değil (özelde hep adetsiz taktırdım)ama kanda gebelik testi istiyorlar negatif sonucunu görünce takıyorlar
mihriblue ikiprensesbebiss Tınaztepeye gidiyorum yani şimdi takar mı hiç bilmiyorum adetli değilim kan alma da bildiğim kadarıyla sabah oluyo ama yinede bi gidicem
_Goktugunannesi__ ikiprensesbebiss 1 dk falan sürmüştü ben aşırı kendimi kasmışım ama taktığını hissetmedim hiç sadece rahmi açmak için mandal tarzı bişey takıyor onun acısını hissediyorsun sonrasında ağrım olmadı 1 hafta kadar leke olmuştu
_Goktugunannesi__ gulsah_trkmn97 Normal kadın doğum doktoru takıyor adet değilseniz kan testi istiyor 1 gün önceden sağlık ocağına kan verin ertesi gün doktor sistemden görüyor zaten
suleatli _Goktugunannesi__ benimde taktirali 10 gün oluyo kahverengi lekelenmem var normal mi böyle ilişkiye girilebiliyomu acaba bilginiz varmi
_Goktugunannesi__ suleatli ben girmemiştim canım evet ara ara lekenmeler oluyor aşırı ağrılı olmadığı sürece normal ama aşırı kanama ve ağrı varsa mutlaka gidip muayene olun kaymış olabilir
suleatli _Goktugunannesi__ ağrı kanama hiç birsey yok bende canım sadece kahve leke geliyo akıntı gibi ilişkiye girsem günah olurmu acaba