Annemkuzum12 nehiradam26 emzirme durumu var mi sizde Bende emzirme yok en kucugu 2.5 yasinda Test yaptiniz mii sizde
nehiradam26 Annemkuzum12 emzirmeyi 15 gün oldu bırakalı kızım 23 aylık test yapacağım ya delircem valla olsam da kurtulsam
Annemkuzum12 Nergisim09 bilmiyorum ki niye boyle oldu size de cok gecmis olsunn Eger tekrardan istiyorsanizz rabbim hayirli saglikli sekilde tattirmayi nasip etsin InsaAllahh 🌸💕
Nergisim09 Annemkuzum12 amin kuzum inşallah istiyorum tabiki sağlıkla inşallah Rabbim herkese nasip etsin 🤲🏻❤️
Kubra2646 Nergisim09 merhaba geçmiş olsun öncelikle dış gebelik berlitileei neydi acaba. Bende de kasık ağrısı var çok fazla ve adetim gecikiyor hamile olma ihtimalim de var olursa 2. Olacak ama ilkinde bu kadar kasıklarımın ağrıdğını hatırlamıyorum
Nergisim09 Kubra2646 merhaba canım dış gebelik belirtim sadece sağ kasik ağrım vardı sabah akşam geçmeyen bı sancıydi sadece sağda ama hissettim zateb hemen hastaneye gittik alttan baktı tüpe yerleşmiş 6 haftalık kalbide atiyodu öle
Kubra2646 Nergisim09 ya benimde kaşık ağrım vardı ama belli bi tarafta değil ama benim de geçmiyordu iki gündür ağrımıyor ama mide bulantısı başladı sanırım hamileyim bugün kan verdim bakalım.
YavuzAli33 Annemkuzum12 13 gün gecikti hastalığım bugün test yaptım her ihtimale karşı erken gebelik testiyle yaptım ama sonuç negatif emzirme olayı da yok oruçtan kaynaklı diye düşündüm normalde günü geçmez çünkü
Nergisim09 YavuzAli33 benimde 5 gün geçti düzenli olan adetim bende orucluyum demkki herkes bu ay bole hayırlısi olsun artik
muhammedinannesise Annemkuzum12 yani geç döllenme olablr benim adetime 2 gün kala yapmıştım oğlumda belki 5 6 saat geçtikten sonrs çkmıştı dağılarak ve ertesi gün kan verdiğimde beta 64 çkmıştı doktorumuz dha 2 haftalık demişti istersen bi testi yükle bakalm
Kubra2646 Evet ben de test yaptım tek çizgi hamilelik yok . Ben zaten istemiyorum daha bebeğim 10 aylık Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah