mutlubianneyimm12 5 ay önce spiral taktırdım adetim aşırı kanamalı geçiyor kansızlık başladı, 2 aydır da hiç lekelenmem bitmiyor , bu ay 2 kez adet oldum ve aşırı sancılı acaba spiral kaymış olabilir mi?
Minikkuzum1999 mutlubianneyimm12 bende bir yıl oldu öyleyim bazen gecikiyor bazen erken geliyor🤗bende anlamadım ne olduğunu doktora gittim sıkıntı yok dedi normal dedi bakalım düzene girmesini bekliyorum
Pinar_kb mutlubianneyimm12 bende aynıyım. Bazı ay hiç olmuyor bazen çok kısa aralıklarla. Olduğum zamanda çok çok oluyorum. Ara ara lekelenmeler oluyor sürekli. Doktor problem yok dedi 🤷♀️
alparslan1_ mutlubianneyimm12 doktor bana dedi ki spiralden sonra her şeyi normal gör. Doktora bile gelme :) çok kanaman olabilir, hiç olmayabilir, lekelenmeler olabilir. Ama 6 ayda bir kontrole gitmekte fayda var kaymış mı diye.
Bugleminannesi28 mutlubianneyimm12 bence doktor gidin kaymış ta olabilir sizin vücudunuza da yaramamış olabilir benim arkadaşımda sizin gibiydi kalmadan suphelendi doktor baktı tam yerinde ama ayda 2 kez adet olup çık ağrılı sancılı geçiriyordu ve sürekli batıyor üstüm o derece yoğundu diyordu doktor hap ve iğne verdi bir hafta kullandı bir daha da yaşamadı düzene girdi. Açıkçası lekelenme veya kanama miktarı artar ama ayda iki kez olacak kadar değil ben 11 aydır kullanıyorum daha ağrılı sancılı yada batacak kadar yoğun ve sürekli olmadım ayda bir düzenli oluyor ne ara bitti anlamıyorum bile
mutlubianneyimm12 Minikkuzum1999 ama benim hiç bitmiyor ya 4 aydır hep reglim acaba bana yaramamış olabilir mi 😀
mutlubianneyimm12 Pinar_kb bende doktora gitmeyi düşünüyorum çıkarttırmayı düşünüyorum ya kan değerlerim de düştü kansızlık başladı hiç bitmiyor adetim 😔 kaydı mı acaba spiral diye kafada kurmaktan bıktım😀😀
mutlubianneyimm12 Pinar_kb hahahahah çok güldüm 😀😀 bende asla güvenmiyorum kızım ertesi gün hapına rağmen oldu(iyi ki oldu) . O yüzden çıkarttırıp iğne vurduracağım 😀
Aselumay1602 mutlubianneyimm12 yani durumu bende yaşıyorum 3 ay oluyo taktıralı 2 defa adet oldum 15 günü geçen kanamam oluyo doktor kontrolünde kayma yoktu .doktor bı kaç ay böyle olması normal dedi eğer hep böyle devam ederse çıkartırız dedi .kanamayı kesmek için ilaç vercekti ama emzirdigim için vermedi hormon ilacı vercekti
superkahramanbiranne mutlubianneyimm12 spirali vücut kabul etmiyor bende de oluyor 10 gün adet sürüyor kesik kesik geliyor. hatta bitti diye abdest alıyom 2 3 gün gelmiyo sonra yine kahverengi geliyo. 10 gün bitince artık abdest alıyorum. ama 3 gün daha lekelenme devam ediyor.
Ballibademin_21 mutlubianneyimm12 ramazanın ilk gününden beri kanamam vardı hala da leke geliyor hadi 10 gün adettim geri kalan günlerde baya geldi kesildi tekrar geldi hani çok sıkılıyor insan gerçekten doktora gittim normal dedi spiral yerinde dedi bide benimki hormonlu spiral bakırlı taktırsam nolurdu kim bilir
Alyacik121 mutlubianneyimm12 benimde aşırı sancılı geçiyor ve kanamam çok oluyor kayma vardır diye gittim bi sorun yok her ay aynı oluyo sanki doğum sancısı