Azram3523 mucizeminnosum 26 yasındayım burun spreyini bana geçen gün verdiler bebiş icin kullanılırmı bilemedim
mucizeminnosum Azram3523 2-3 yaşa veriyolar artık diye biliyorum ama 17 aylığa ben de bilmiyorum aile hekimlerine de pek güvenmediğim için kullanmadım zaten serum fizyolojik sıkmadan bile çektiğimde aşırı geniz akıntısı var bebeğimin ya
Burcuskovski Allerset güvenerek kullandığım tek ilaç hem alerjilerde hem burun akıntıs ve öksurukte kısa surede toparlıyor bebeğimin karaciğer değerleri sıkıntılı o yüzden güvenerek kullandığım tek ilaç diyorum@“mucizeminnosum”#p30489481 @mucizeminnosum
mucizeminnosum Burcuskovski öyle mi kullanmadım henüz çekindim acaba bu aylarda kullanılır mı diye de kullanayım o zaman gözlerine çok vurdu çünkü geniz akıntısı da çok fazla serum fizyolojik sıkmadan aspiratörle çeksem bile geliyo o kadar çok ki yutkunuyo zaten aşağı da iniyo heralde napcam onun için bilemedim
Burcuskovski Geniz akıntısını hemen rahatlatıyor ben de sizin gibiyim dikkatliyim calpol bile kullanmıyorum ama doktor da yazmışsa içiniz rahat olsun mucizeminnosum
mucizeminnosum Burcuskovski inşallah yaa geniz akıntısı aşağı iner diye tedirgin oluyorum bize de hemen etki etse yaa gözleri çok kötü oldu bide
Gzdnr17 mucizeminnosum şurubu bende ikizlerime kullanıyorum 18 aylık Yatarken yarım ölçek veriyorum çünkü ciddi uyku da yapıyor Burun spreyi bana da sordu hayır kullanmıyorum dedim yazmadı onu Ama şurup alerji için baya etkili ikizlerim dışarı çıkınca öksürük göz sulanması oluyordu ne zaman şuruba başladık bitti
mucizeminnosum Gzdnr17 günde iki kere dedi bize ama siz sadece akşam yatmadan mı veriyosunuz peki yarım ölçek dediler bize de burun spreyini kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım ben de çok mu erken ayına göre acaba dedim ilaç iyi gelirse belki spreye gerek kalmaz
mucizeminnosum Gzdnr17 ilacı içtikten ne kadar zaman sonra uykuları geliyo acaba 1 saat oldu uyumuyo gece 3 ten beri ayakta yatıramadık ya
Elfmom1234 Allerseti ben hamileyken kullanmıştım alerjiden dolayı, doktorunuz yazdıysa bir bildiği vardır
mucizeminnosum Elfmom1234 bizimki tam alerji mi bilmiyoruz ama geniz akıntısı gözlerde kızarıklığı vardı ateş olduğu için ben alerji değil heralde dedim ama kullanıp görcez bakalım biterse alerjidir o zaman tam bahar ayına gelmesi de alerji olmasını yükseltiyo tabi
-Kuzika- mucizeminnosum iliadini 5 günden fazla kullanamazsınız aklinizda olsun. Benim oglum 7 yasinda onada sık sık veriliyor
mucizeminnosum -Kuzika- uyardığınız için çok teşekkür ederim ayı küçük diye hiç kullanmadık ya bilemedim de başlıyım o zaman direk
Gzdnr17 mucizeminnosum bize sadece akşam yarım ölçek dedi doktor Kafi de geliyor açıkçası yarım ölçek Sprey kullanmadım şurup yetti istersen şuruba başla duruma göre spreye de başlarsın
fatma0227 mucizeminnosum merhaba spreyi bilmiyorum da alerset ilacını ben iki aylık bebeğimi geçen hafta sünnet yaptırdım onda doktor çok ağrısı olurda uyumaz ise ver dedi ben sadece bir kere kullandım yarım çay kaşığı biraz uyku yapıyor doktor da zaten öyle söyledi korkma uyku halinde olursa
mucizeminnosum fatma0227 uyku yapması iyi ya bebeğim normalde de gece sayamadığım kadar kalkar en azından uyur da vücudu dinlenir biraz daha çabuk toparlar inşallah işe yarar hemen de iyileşir
mucizeminnosum fatma0227 ne zaman etki ediyo acaba uyku için 1 saat oldu vereli gezdiriyoruz uyumadı hala gece hiç yatmadığı için erken yatsın uyusun gece 3 ten beri ayakta dedik ama yok uyutamadık ya
-Kuzika- mucizeminnosum yani onu bilemem ama doktor sonuçta kullanamasaydı yazmazdı diye düşünüyorum.
mucizeminnosum Gzdnr17 dediğiniz gibi yapayım o zaman şurubu daha vermedim zaten yatarken vereyim diye inşallah işe yarar hemen yaa ateşi de çıkıyo calpolun etkisi gidince iyice ne yapcağımı şaşırdım