mbs4416 Kızlar bebeğim sürekli huzursuz karnı doysa bile ağlıyor durmuyor dr inek sütü alerjisi olabilir dedi başka bi belirtimiz henuz yok bebeğim 56 günlük bebeği böyle olan var mı tecrübeli anneler yardım edebilir mi
nili1104 mbs4416 benim bebeğim 2 ay 21 günlük 2. Haftadan beri huzursuzluğu bir başladı hala da devam ediyor gazı olduğu için böyle olduğunu söylediler bide laktoz intolensı varmış belki sizde de gaz vardır tek başına huzursuzluk alerji belirtisi olamaz ki
Prensesin_Annesi_ mbs4416 Benim bebeğimde mukuslu kaka ve vucudunda döküntüler olup geciyor ona ragmen alerji değil dediler kaö cocuk doktoruna kaç alerji doktoruna götürdüm yani sırf huzursuzlukla böyle bir şeyden süphelenmesi garip
mbs4416 nili1104 bizim gaz problemimiz yok gazını çok rahat çıkarıyor işte dr ağlamalarını filan gördü alerjik bebekler böyle oluyor dedi
Ardenaden mbs4416 laktoz intrlnsi olbilir anne sutunu sindiremiyirdr relaktaz verir.daha da gecmiyirsa alerji olblr
nili1104 mbs4416 bende bizim yok çok rahat çıkarıyoruz sanıyordum ama doktor çıkaramadığı kadar çok gazı olduğunu söyledi